Million Dollar Baby
Κατάσταση / Condition: ΚΑΛΗ | USED GOOD

Αγορά / Buy Now

Τιμή: 5.00€

Έξοδα αποστολής / Shipping


Ελλάδα / Greece only: 6,50€

Worldwide: 9,50€

Ο Φράνκι Νταν (Κλιντ Ίστγουντ) πέρασε όλη του τη ζωή ως μάνατζερ και προπονητής σε μερικούς από τους καλύτερους πυγμάχους που πέρασαν ποτέ από τα ρινγκ. Το σημαντικότερο μάθημα που διδάσκει στους μποξέρ του είναι και η φιλοσοφία της δικής του ζωής: πάνω από όλα, πρέπει πάντα να προστατεύεις τον εαυτό σου.
Η πλήρης αποξένωσή του Φράνκι με την κόρη του, του έχει στοιχίσει ακριβά, τόσο ώστε να μην αφήνει τον εαυτό του να δεθεί συναισθηματικά με οποιονδήποτε για αρκετό καιρό. Ο μόνος φίλος που έχει κρατήσει, είναι ο Σκραπ (Μόργκαν Φρίμαν), ένας πρώην μποξέρ που έχει αναλάβει να φροντίζει το γυμναστήριό του. Ο Σκραπ ξέρει καλά ότι ο Φράνκι, παρά τα σκληρά εξωτερικά του χαρακτηριστικά, είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες που για τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια πηγαίνει καθημερινά στην εκκλησία, αναζητώντας διακαώς τη συγχώρεση που όμως δεν έρχεται ποτέ...
Και τότε στο γυμναστήριο του Φράνκι μπαίνει η Μάγκι Φιτζέραλντ (Χίλαρι Σουάνκ). Η Μάγκι ποτέ δεν είχε πολλά στη ζωή της, έχει όμως κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι κατέχουν: ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Σε μία ζωή γεμάτη αντιξοότητες, η Μάγκι έχει κάνει μεγάλο δρόμο στηριζόμενη μόνο στο ωμό της ταλέντο, την ακλόνητη αυτοσυγκέντρωση και την τρομακτική δύναμη της θέλησής της. Περισσότερο από το κάθε τι όμως, αυτό που χρειάζεται η Μάγκι είναι κάποιον να πιστέψει σε αυτήν. Αυτού του είδους η ευθύνη - και το ρίσκο - είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο Φράνκι. Χωρίς περιστροφές, λέει στην Μάγκι την σκληρή αλήθεια: είναι πολύ μεγάλος πια και δεν προπονεί γυναίκες. Το όχι όμως δεν έχει καμία σημασία όταν δεν έχεις άλλη επιλογή. Αποφασισμένη να μην παρατήσει το όνειρο της ζωής της, η Μάγκι αρχίζει μόνη της εξαντλητικές καθημερινές προπονήσεις στο γυμναστήριο, με την ενθάρρυνση του Σκραπ. Η απόλυτη αποφασιστικότητά της, θα κερδίσει τον Φράνκι που, αν και με δυσκολία, αποφασίζει τελικά να την αναλάβει.
- 4 Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Γυναικείου Ρόλου, Β' Ανδρικού Ρόλου)

Δημοφιλέστερες