Get Smart

Αγορά / Buy Now

Τιμή: 5.00€

Έξοδα αποστολής / Shipping


Ελλάδα / Greece only: 6,50€

Worldwide: 9,50€

Αστεία και γεμάτη δράση σαν ταινία Τζέιμς Μποντ
- Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES
Ο Μάξγουελ Σμαρτ έχει την ιδιαίτερη αποστολή. να ανατρέψει το τελευταίο εγχείρημα για παγκόσμια κυριαρχία ενός συνδικάτου εγκλήματος με το φλεγματικό τίτλο ΧΑΟΣ. Όταν τα κεντρικά γραφεία της αμερικάνικης υπηρεσίας κατασκοπίας "ΕΛΕΓΧΟΣ" δέχονται επίθεση και οι ταυτότητες των πρακτόρων υποκλέπτονται, ο Αρχηγός δεν έχει άλλη επιλογή, από το να δώσει προαγωγή στον αναλυτή Σμαρτ να συμμετάσχει στη μάχιμη αποστολή, δίπλα στον διάσημο Πράκτορα 23. Συνεργάτης του σ’ αυτή τη ζόρικη δουλειά θα είναι η θανάσιμη πράκτορας 99. Οι δύο τους, χωρίς ολοκληρωμένη εκπαίδευση και οπλισμένοι με τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό τους, πρέπει να αποτρέψουν τα καταστροφικά σχέδια του ΧΑΟΥΣ και του αρχηγού του, Ζίγκφριντ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

INFOS
Στην ταινία ακούγεται το νέο τραγούδι της Madonna (με τη συμμετοχή των Justin Timberlake και Timbaland), με τίτλο «4 Minutes», από το καινούργιο της άλμπουμ «Hard Candy».
Η ταινία είναι η κινηματογραφική μεταφορά της θρυλικής τηλεοπτικής πετυχημένης σειράς που είχε δημιουργήσει ο Μελ Μπρουκς στη δεκαετία του ’60 και κέρδισε 7 βραβεία EMMY.
Ο Στιβ Καρέλ πρότεινε τον ‘Αλαν Άρκιν για το ρόλο, έχοντας δουλέψει τόσο αρμονικά μαζί του στην ταινία “Little Miss Sunshine” το 2006, για την οποία ο Άρκιν βραβεύτηκε με Oscar®.
"Πιστεύω ότι πήρα το ρόλο, επειδή κατάφερα να κρατηθώ και να μην σκάσω στα γέλια για παραπάνω από 5'' με τον Στιβ Καρέλ, ενώ όλες οι προηγούμενες δεν τα κατάφεραν." -Αν Χάθαγουεϊ.
Ο πρωταγωνιστής Στιβ Καρέλ δήλωσε με έμφαση: "Θα έλεγα ότι η ταινία είναι 80% κωμωδία, 40% δράση, 15% συναίσθημα, 35% ρομάντζο, 35% περιπέτεια. Προσθέστε όλα αυτά και βγαίνει πολύ παραπάνω από 100%, που σημαίνει ότι από αυτή την ταινία παίρνει κανείς πολλά περισσότερα απ’ ότι συνηθίζεται."
BOX OFFICE ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ: $ 300.000.000
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 230.000

Δημοφιλέστερες