Ο Καλος Ο Κακος Και Η Κομμωτρια / Say It Isn't So

Αγορά / Buy Now

Τιμή: 10.00€

Έξοδα αποστολής / Shipping


Ελλάδα / Greece only: 6,50€

Worldwide: 9,50€

Τι κοινό έχουν το American Pie και το Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη; Είναι θεότρελες κωμωδίες. Σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Είχαν για βοηθό σκηνοθέτη τον δημιουργό της ταινίας που εγγυάται την καλοκαιρινή πηγή γέλιου υπό τον τίτλο «Ο καλός, ο κακός και η κομμώτρια».
Με παραγωγούς τους βασιλιάδες της κωμωδίας αδελφούς Φαρέλι, και πρωταγωνιστές την Χέδερ Γκρέιαμ (γνωστή ως Φελίσιτι Σάγκγουελ στο Austin Powers), τον ανερχόμενο Κρις Κλάιν και την Σάλι Φιλντ στον πρώτο αληθινά κωμικό ρόλο της καριέρας της, ο Ρότζερς παίρνει τις βασικές αρχές της ρομαντικής κομεντί και τις παραδίδει αγνώριστες!
Νέος ερωτεύεται νέα, γνωρίζει μαζί της το τελειότερο σεξ, πληροφορείται ότι πρόκειται για την αδελφή του, διαπιστώνει ότι οι πληροφορίες του είναι λανθασμένες και διανύει την Αμερική προσπαθώντας να την προλάβει πριν παντρευτεί κάποιον άλλον.
Αναλυτικότερα, O Γκίλι είναι ένας υπάλληλος ζωολογικού κήπου που προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ, στην προσπάθεια του να βρει την πραγματική του μητέρα. Την ίδια στιγμή ένας τρελός έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα.
Η Τζο, μια νεαρή κομμώτρια, θα ξυπνήσει τρελό πόθο στον Γκίλι και μια ασίγαστη ερωτική διάθεση θα γεννηθεί μεταξύ τους. Όμως ένα μυστικό που αποκαλύπτεται τινάζει τη σχέση στον αέρα. Είναι πράγματι η Τζο αδερφή του Γκίλι;
Ποιος είναι ο ρόλος της μητέρας της Τζο;

Δημοφιλέστερες