Το Κεντρο Του Κοσμου / The Center Of The World
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Ρίτσαρντ Λόνγκμαν είναι ένας ευφυής προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών λίγο πάνω απ? τα 20. Η εμβάθυνσή του στον κόσμο των κομπιούτερ είναι τόσο έντονη, ώστε να δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος με τον κόσμο έξω από την πόρτα του. Έχοντας τη δυνατότητα να αποκτά ότι θελήσει με ένα απλό πάτημα στο ποντίκι, αφήνει να έρχεται ο κόσμος σ? αυτόν μέσα από την οθόνη του. Όμως ο υπολογιστής του δεν μπορεί να του προσφέρει αυτό που του λείπει περισσότερο: τη ζεστασιά της ανθρώπινης επαφής.
Η Φλόρενς είναι ντράμερ σε μια ροκ μπάντα, για να πληρώσει όμως τους λογαριασμούς εργάζεται ως στριπτιζέζ σ? ένα νυχτερινό κλαμπ. Το πρωί αποτελεί την επιτομή της έξυπνης και cool εικοσάχρονης γυναίκας, ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε μια ζωντανή φαντασίωση με ανεξέλεγκτη σεξουαλικότητα. Στο μυαλό της, η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον αληθινό εαυτό της και την επαγγελματική της περσόνα είναι ξεκάθαρη.
Στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους αισθάνονται μια αμοιβαία ακαταμάχητη έλξη κι αποφασίζουν να περάσουν μαζί ένα τριήμερο στο Λας Βέγκας, εξερευνώντας τα όρια της σεξουαλικότητάς τους και αναζητώντας την αξία της αγάπης σε μια εποχή εύκολου χρήματος, ελεύθερου σεξ και άπληστου καταναλωτισμού.

Δημοφιλέστερες