Αγριο Καλοκαιρι / Deuses Wild
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Νέα Υόρκη 1950: Ντούσες εναντίων Βαϊπερς. Ο πιο βίαιος πόλεμος μεταξύ συμμοριών είναι έτοιμος να ξεσπάσει.
Τα αδέρφια Λίον (Στίβεν Ντόρφ - Blade, I Shot Andy Warhol) και Μπόμπυ (Mπράντ Ρένφρο - Sleepers, Apt Pupil, Ghost World), μέλη της συμμορίας Ντούσες, ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το θάνατο του μικρότερου τους αδερφού από υπερβολική δόση και δίνουν όρκο στο να κρατήσουν μακριά από τη γειτονιά τους το εμπόριο ναρκωτικών. Η προσπάθεια αυτή όμως έρχεται σε αντίθεση με τα σχέδια των «σκληρών» του Μπρούκλιν, της συμμορίας των Βάϊπερς και του μαφιόζου Φρίτζι Ζενέττι (Ματ Ντίλον) που είναι έτοιμοι για πόλεμο.
Η διαμάχη όμως μεταξύ Ντούσες και Βαϊπερς παίρνει και προσωπικό χαρακτήρα αφού ο αρχηγός των Βαϊπερς, Τζίμμυ (Μπαλτάζαρ Γκέτι - Νatural Born Killers, Lost Highway) , θεωρεί μεγάλη προσβολή τη σχέση της αδερφής του Αννι (Φερούζα Μπαλκ - American History X, Almost Famous) και μέλος της γυναικείας συμμορίας των Βέλβετς με τον Μπόμπυ - μέλος των Ντούσες.
Από αυτή τη γειτονιά της Νέας Υόρκης υπάρχουν τρείς δρόμοι διαφυγής:
Να το βάλεις στα πόδια, να ερωτευθείς και να ζήσεις μια ήσυχη ζωή ή να πολεμησεις μέχρι θανάτου για να προστατεύσεις αυτούς που αγαπάς.
Το ζεστό αυτό καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη του 1950 θα αλλάξη τη ζωή μερικών ανθρώπων για πάντα...

Ο σκηνοθέτης του θρυλικού "Basketball Diaries", Scott Kalvert, μας δίνει μια ρεαλιστική ταινία γύρω από την πραγματική δράση των συμμοριών στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του '50.

Δημοφιλέστερες