Στηριξου Πανω Μου / You Can Count On Me
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Σάμι και ο Τέρι Πρέσκοτ (Λόρα Λίνεϊ & Μαρκ Ρουφάλο) είναι δύο αδέλφια από το Σκότσβιλ, μία απομακρυσμένη κωμόπολη στη βόρεια ορεινή περιοχή της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Έχοντας μείνει ορφανά σε μικρή ηλικία - οι γονείς τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο - έχουν διατηρήσει το στενό τους σύνδεσμο, παρά τους διαφορετικούς δρόμους που πήραν στη ζωή.

Η Σάμι είναι ένας άνθρωπος στον οποίον μπορείς να βασιστείς. Παρόλο που μένει ακόμα στο πατρικό της σπίτι, η ζωή δεν της χαρίστηκε. Χωρισμένη και υπερπροστατευτική μητέρα του οκτάχρονου Ρούντι, είναι μια γυναίκα φαινομενικά συντηρητική, αλλά κατά βάθος πολύ δυναμική. Μια μέρα κάνει την εμφάνισή του ο Τέρι, ο ανεύθυνος και με αυτοκαταστροφικές τάσεις αδελφός της. Μια σοβαρή αναποδιά τον έχει αφήσει χωρίς χρήματα, γι' αυτό αποφασίζει να μείνει μαζί με την αδελφή και τον ανιψιό του, ώσπου να σταθεί ξανά στα πόδια του. Η παρουσία του νεαρού άνδρα μοιάζει με ευλογία για τον μικρό Ρούντι, που έχει στερηθεί αφάνταστα την πατρική παρουσία. Σύντομα οι δυό τους γίνονται οι καλύτεροι φίλοι. Παράλληλα, η Σάμι αναθεωρεί και τη δική της ζωή και τις προσωπικές της σχέσεις - αμφιταλαντευόμενη ανάμεσα στον φίλο της που της κάνει πρόταση γάμου, και το νέο της αφεντικό στην τράπεζα - αναζητώντας διέξοδο από το τέλμα της επαρχιακής ρουτίνας. Ο Τέρι, όμως, αποδεικνύεται πολύ άστατος για να πάρει τη θέση του πατέρα στη ζωή του Ρούντι.

Παρά τις καλές προθέσεις για επανασύνδεση και από τις δύο πλευρές, ο Τέρι φεύγει, αλλά τα δύο αδέλφια νιώθουν ότι ο χωρισμός τους θα μετράει μόνο χιλιόμετρα. Η καρδιά τους ξέρει καλά ότι μπορούν να βασιστούν ο ένας στον άλλον, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.

Μία πολυβραβευμένη αστεία και συγκινητική ταινία, με στιγμιότυπα από την οικογενειακή ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις στις αρχές του 21ου αιώνα. Ανάμεσα στο ταλαντούχο επιτελείο, ξεχωρίζει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε στην εκτέλεση παραγωγής, ενώ ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος ΚΕΝΕΘ ΛΟΝΕΡΓΚΑΝ έχει στο ενεργητικό του τη συγγραφή της μεγάλης επιτυχίας `Ανάλυσέ το`.

Δημοφιλέστερες