Ενας Εντιμοτατος Κλεφτης / Ordinary Decent Criminal
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Δουβλίνο, 1998. Μια αινιγματική φιγούρα ντυμένη στα μαύρα διασχίζει τους δρόμους πάνω σε μια εντυπωσιακή μοτοσικλέτα. Είναι ο Μάικλ Λιντς αυτοπροσώπως: ληστής, δίγαμος, ψεύτης αλλά και ιδιοφυής.
Πρόκειται για ένα συνηθισμένο εγκληματία με ασυνήθιστη φαντασία, για έναν άνθρωπο που κλέβει από τους πλούσιους αλλά επιλέγει να ζει ανάμεσα στους φτωχούς, με τις δυο γυναίκες του, τα ατίθασα παιδιά του, τη συμμορία του και πάνω απ΄ όλα τους δικούς του κώδικες ηθικής και δεοντολογίας.
Είναι έξυπνος, χαρισματικός, κοντράρεται με το κατεστημένο σε κάθε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στροφή της ζωής του, αλλά καταφέρνει να ξεφεύγει πάντα. Μετά από κάθε ληστεία ξεγελά την τοπική αστυνομία, ξεφεύγει από την Ιντερπόλ, ξεγλιστρά απ΄ όλους τους διώκτες του.
Ο Μάικλ έχει δυο βασικές αρχές: να είσαι πάντα πιστός στους συντρόφους σου και να χτυπάς το κατεστημένο όπου και όπως μπορείς. Σε τελική ανάλυση απολαμβάνει περισσότερο την περιπέτεια από τα λάφυρα κι ακόμη πιο πολύ τη δόξα. Κι όσο περισσότερη φήμη κερδίζει τόσο πιο πολύ νιώθει τον κλοιό του νόμου να σφίγγει γύρω του.

Δημοφιλέστερες