Ο Σκαθαροζουμης / Beetlejuice
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
«Το αριστούργημα του μεγάλου σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, τώρα σε νέα συλλεκτική έκδοση με αφορμή την 20η επέτειο από τη κινηματογραφική κυκλοφορία της ταινίας»
«Ξεκαρδιστικό. Ακαταμάχητο. Απλά, μια επίδειξη της μοναδικότητας και της ποπ κουλτούρας που διαθέτει σε υπέρμετρο βαθμό ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον». Kevin Thomas, LOS ANGELES TIMES
Τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι γιάπηδων φαντασμάτων (Τζίνα Ντέιβις και Άλεκ Μπόλντουιν) όταν το σπίτι τους στη Νέα Αγγλία καταλαμβάνεται από κάποιους μοντέρνους Νέο Υορκέζους; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση ασφαλώς από το να προσλάβουν έναν ελεύθερο επαγγελματία «βιο-εξορκιστή» για να τρέψει σε φυγή τους εισβολείς.
Υπό το βλέμμα του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, «Ο Σκαθαροζούμης του Μάικλ Κίτον, εμφανίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο κακούς λύκους που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε ταινία φαντασμάτων και καλικάντζαρων» (The Village Voice).

Η ερμηνεία του Κίτον σε αυτή τη ταινία και στο Clean and Sober, του εξασφάλισε το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού της Εθνικής Επιτροπής Κριτικών Κινηματογράφου το 1988.
Η Γουαινόνα Ράιντερ, η Κάθριν Ο’Χάρα, ο Τζέφρι Τζόουνς και η Σύλβια Σίντνει δίνουν και αυτοί τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη θαυμάσια σχεδιασμένη παραγωγή που πλαισιώνεται όμορφα με τη μουσική του Χάρι Μπελαφόντε και ολοκληρώνεται με το απαράμμιλο μακιγιάζ που Βραβεύτηκε με Oscar®.

Δημοφιλέστερες