Το Βιβλιο Των Σκιων / The Book Of Shadows: Blair Witch 2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Έρικα, μαθητευόμενη μάγισσα που έχει εντρυφήσει στη μυθολογία του Μπλερ αν και απορρίπτει τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζονται οι συνοδοιπόροι της στην άσκηση μαγείας. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Τρίστεν και Στίβεν που γράφουν ένα βιβλίο για τη Μάγισσα του Μπλερ, αλλά διαφωνούν κάθετα μεταξύ τους για τον τρόπο προσέγγισης. Ο λαογράφος Τρίστεν θεωρεί ότι υπάρχουν στοιχεία αλήθειας στην ιστορία, ενώ ο Στίβεν επιμένει ότι πρόκειται για κλασικό παράδειγμα μαζικής υστερίας.
Το τέταρτο νεαρό πρόσωπο είναι η Κιμ, μια σαρδόνια σκληροπυρηνική οπαδός της gothic μουσικής που διαθέτει τηλεπαθητικές ικανότητες.
Μετά από μια παράξενη και αποπροσανατολιστική νύχτα σε μια από τις πιο δυσοίωνες τοποθεσίες του δάσους, οι πέντε κατασκηνωτές ξυπνούν αντικρίζοντας ένα σκηνικό καταστροφής. Χωρίς καμία ανάμνηση από το προηγούμενο βράδυ, επιστρέφουν στην εγκαταλελειμμένη αποθήκη του Τζεφ προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη.
Ανοίγοντας όμως την μεταλλική πόρτα του κτηρίου, αφήνουν πίσω τους το δάσος αλλά μπαίνουν σ? ένα χώρο το ίδιο επικίνδυνο. Ο παλιός θρύλος αρχίζει να μετατρέπεται σε πραγματικότητα καθώς βρίσκονται παγιδευμένοι σ? έναν εφιάλτη από τον οποίο αδυνατούν να ξεφύγουν. Πολύ αργά θα διαπιστώσουν ότι όταν έφυγαν από το δάσος, δεν ήταν μόνοι τους.
For Sale

Δημοφιλέστερες