Πορτα Στο Πατωμα / The Door In The Floor
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Με φόντο την παραλιακή κοινότητα του Ανατολικού Χάμπτον στη Νέα Υόρκη, η ταινία καταγράφει ένα σημαντικό καλοκαίρι στη ζωή του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Τεντ Κόουλ (Τζεφ Μπρίτζες) και της όμορφης συζύγου του, Μάριον (Κιμ Μπέισινγκερ). Ο κάποτε ονειρεμένος γάμος τους τώρα έχει κυριευτεί από την τραγωδία. Η τετράχρονη Ρουθ (Ελ Φάνινγκ) είναι το μόνο παιδί τους που έχει επιζήσει από ένα τραγικό δυστύχημα, ένα κορίτσι που αντιμετωπίζει τα πράγματα με τον τρόπο που μόνο ένα παιδί μπορεί να κάνει. Ο τρόπος, όμως, που η Μάριον εξισώνει την αγάπη με την απώλεια καθώς και οι απιστίες του Τεντ, σημαίνουν την αναγκαιότητα για ανανέωση που έχει η σχέση τους. Μία τέτοια ανανέωση ίσως έρθει με τη μορφή του Έντι Ο'Χαρ (Τζον Φόστερ), του νεαρού άνδρα που ο Τεντ προσλαμβάνει για βοηθό του για το καλοκαίρι και που ελπίζει ότι θα αποτελέσει τον καταλύτη ώστε να τονωθεί ο κλονισμένος γάμος του.
Ο Έντι κάνει τον Τεντ ίνδαλμά του, αλλά η σπασμωδική συμπεριφορά του Τεντ προς την δουλειά του σύντομα αφήνει τον Έντι στο έλεος των δικών του πράξεων. Η Μάριον γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τον 'Εντι αναζωπυρώνοντας μέσα της συναισθήματα τόσο μητρικά όσο και ερωτικά. Για μεγάλη έκπληξη - αλλά και χαρά του - ο Έντι ανακαλύπτει ότι ο πόθος του βρίσκει αντίκρισμα.
Καθώς ο νεαρός άνδρας εμπλέκεται όλο και περισσότερο με την εύθραυστη αλλά και απρόσμενα θαρραλέα Μάριον, ο Έντι συνειδητοποιεί ότι η φαινομενική εξουθένωση του Τεντ κρύβει κάτι βαθύτερο. Ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, η Μάριον και ο Τεντ θα πρέπει να πάρουν απαιτητικές αποφάσεις για το μέλλον των ιδίων αλλά και της οικογένειάς τους.

Δημοφιλέστερες