Elektra
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Στοιχειωμένη από το παρελθόν της και τον μυστηριώδη της θάνατο, η Elektra Natchios έρχεται και πάλι στη ζωή. Αν και ο σενσέι της, της έχει μάθει καλά τις αυστηρές αρχές της πειθαρχίας και την τέχνη του νιντζούτσου , εκείνη δε μπορεί να δαμάσει την απερίγραπτη οργή που νιώθει για τη βάναυση δολοφονία των γονιών της. Η ανάγκη της για εκδίκηση θα την σπρώξει στην απομόνωση. Και θα γίνει επαγγελματίας δολοφόνος - ο καλύτερος που υπάρχει. Για μια γυναίκα σαν την Elektra όμως, αυτός δεν είναι τρόπος ζωής. Για να σώσει τον εαυτό της, η Elektra χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια δικαιολογία για να μην πεθάνει. Χρειάζεται ένα λόγο για να ζήσει... Και θα τον βρει στο πρόσωπο του τελευταίου της στόχου, της δεκατριάχρονης Άμπι στην οποία η Elektra βλέπει τον εαυτό της, αλλά και στον πατέρα της Άμπι, τον Μαρκ. Στην απεγνωσμένη της προσπάθεια για να τους σώσει, η Elektra θα βρει κάτι που δεν ήξερε ότι είχε τόση ανάγκη: τη λύτρωση.

Στην πορεία, θα αντιμετωπίσει μια στρατιά από αδίστακτους κακοποιούς που κατέχουν υπερφυσικές δυνάμεις - από έναν δολοφόνο γεμάτο τατουάζ που έχουν τη δική τους ...ζωή, μέχρι ένα δαίμονα που μεταδίδει παντού μια θανάσιμη επιδημία... Μοναδικά της όπλα; Οι απίστευτες ικανότητές της στις μάχες χέρι με χέρι, το σύνθετο σπαθί της, τα σάι, και πάνω από όλα μια μυστικιστική δύναμη, γνωστή και ως Κίμαγκουρ. Η Elektra έχει την ικανότητα να προβλέπει την εξέλιξη των γεγονότων πριν αυτά συμβούν...

Λίγο μετά την πλήρη της ανάρρωση από τα φαινομενικά θανάσιμα τραύματά της, η Elektra έχει κόψει κάθε δεσμό με τον έξω κόσμο και πλέον ζει μόνο για την επόμενη αποστολή της. Μία απρόσμενη σειρά από γεγονότα όμως, θα την αναγκάσουν να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τελείως τη ζωή της ή να την καταστρέψει. Παίκτες-κλειδιά σε αυτό το ταξίδι της Elektra είναι ο Στικ, ο τυφλός δάσκαλος πολεμικών τεχνών που ευθύνεται για την "ανάστασή" της, και ο Μαρκ Μίλερ και η κόρη του, Άμπι, που προσπαθούν να ξεφύγουν από "Το Χέρι", ένα ισχυρό συνδικάτο τα μέλη του οποίου εξασκούν τη σκοτεινή πολεμική τέχνη του νιντζούτσου.

Δημοφιλέστερες