Η Γυναικα Ειναι Σκληρος Ανθρωπος / Gynaika Einai... Skliros Anthropos, I
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Τζόνι Μανιάτης, πιθανός απόγονος κατσαπλιάδων, με "ελληναράδικο" επίθετο και ξιπασμένο, αμερικάνικο "βαφτιστικό", είναι ίδιος και απαράλλαχτος με τη χώρα που τον γέννησε: μεταξύ θριάμβου και καταστροφής, πλούτου και φτώχιας, ευτυχίας και αφόρητης μιζέριας.
Σήμερα το πρωί, όλα δείχνουν ότι θα είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα στο γραφείο. Θα ψιλοδουλέψει τη Γεωργία, την επτάχρονη σχέση του, θα αναρωτηθεί που βόσκει η 19χρονη κόρη του, θα φλερτάρει με ότι θηλυκό περάσει μπροστά του, θα φουσκώσει με αερολογίες τους πελάτες της εταιρίας του, της γνωστής διαφημιστικής: "Entyposis Advertising" και κατά το βραδάκι, θα φάει πολυτελώς, θα πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω και θα αφήσει τις πιστωτικές του κάρτες να αντιμετωπίσουν το κόστος. Μετά θα κοιμηθεί γλυκά., μια και για την ελληνική κοινωνία, μάλλον είναι το πρότυπο του πετυχημένου επιχειρηματία. Και Άντρα. Με άλφα κεφαλαίο... Καμιά τύψη!
Η τύχη όμως είναι μαμά της σύμπτωσης και σήμερα έχει άλλα σχέδια. Η Γεωργία, νωρίς-νωρίς του θυμίζει ότι ήρθε η ώρα: θέλει να κάνει ένα παιδί μαζί του. Τώρα. Η κόρη του, η μικρή γλυκιά Άρτεμις, ξανα-ξανασυλλαμβάνεται για κλοπή, την παραμονή της δίκης για παρόμοια υπόθεση, που απειλεί να τη στείλει στον Κορυδαλλό. Η εταιρία του είναι στα όρια του βαρέσει κανόνι. Το δάνειο από την τράπεζα έχει κολλήσει και ο βασικός πελάτης του, η Πιο Γνωστή Σερβιέτα της αγοράς, φαίνεται να τον αποχαιρετά για πάντα. Και επειδή μια ολέθρια μέρα έχει πάντα το κερασάκι της, η μαμά του η δεσποτική και καταπιεστική ελληνίδα-μάνα-που-τα-ξέρει-όλα, η αρχοντική Ασπασία εξαφανίζεται ως δια μαγείας στις σκάλες της εταιρίας του! Αλτσχάϊμερ; Απαγωγή;; Αυτοκτονία;;; Ουδείς ξέρει και πολύ λιγότερο η αστυνομία που καλείται εσπευσμένα...

Δημοφιλέστερες