Τρωαδες / The Trojan Women
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Η τέχνη δεν γνωρίζει σύνορα όταν μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας.
Πρόκειται για μια μοναδική συλλεκτική αριθμημένη έκδοση (1-2999), που περιλαμβάνει πλούσιο ένθετο υλικό με την υπογραφή του δημιουργού. Και στα 3 DVD περιέχεται αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Κακογιάννη (Ιούνιος 2004 στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο) στην οποία μιλάει για το καλλιτεχνικό του πόνημα το οποίο υπήρξε όνειρο ζωής και φωτίζει γνωστά και άγνωστα σημεία του όλου εγχειρήματος.
Οι ταινίες υμνήθηκαν από τους κριτικούς, κέρδισαν πλήθος βραβείων και έφεραν τον Ελληνικό Κινηματογράφο στο κατώφλι των Βραβείων Oscar®.
Λαμπροί πρωταγωνιστές του παγκόσμιου και εγχώριου κινηματογράφου όπως οι: Ειρήνη Παπά, Κώστας Καζάκος, Κώστας Καρράς Κάθριν Χέπμπορν, Βανέσσα Ρεντγκρέιβ, Ζενεβιέβ Μπυζόλντ, Γιάννης Φέρτης, Αλέκα Κατσέλη, Μάνος Κατράκης έδωσαν συγκλονιστικές, ανεπανάληπτες ερμηνείες κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μιχάλη Κακογιάννη. Η σκηνοθετική μαεστρία του δημιουργού μετέτρεψε σε κινηματογραφικό χρυσάφι τις τραγωδίες του Ευριπίδη γιατί όπως είπε και ο ίδιος ο Μιχάλης Κακογιάννης: «Η τέχνη δεν γνωρίζει σύνορα όταν μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας».

Δημοφιλέστερες