Πειρατες Εντελβαις / Edelweiss Pirates
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Μια αληθινή ιστορία κουράγιου και ανθρώπινης αξιοπρέπειας...
Στις σκληρές μέρες του Τρίτου Ραϊχ, δύο νεαρά αδέρφια έρχονται αντιμέτωπα λόγω διαφορετικών ιδεολογιών. Ο Peter υιοθέτησε την ιδεολογία του πατέρα του και έγινε μέλος της Νεολαίας του Χίτλερ ενώ ο Karl είναι μέλος της αντι-Ναζιστικής ομάδας «Edelweiss Πειρατές». Οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται συνεχώς εν μέσω των ερειπίων της Cologne όπου οι οικογένειες ζουν μέσα στο φόβο και κάτω από την αυστηρή επίβλεψη της Γκεστάπο.
Η ένταση κλιμακώνεται όταν οι Edelweiss Πειρατές θα διασώσουν ένα δραπέτη, τον χαρισματικό ειδικό βομβών, Hans. O Hans θα τους πείσει να τον βοηθήσουν να εκτελέσει μια παράτολμη αποστολή: την ανατίναξη του Αρχηγείου της Γκεστάπο.
Συντετριμμένος από το νέο ότι τελικά η πίστη του πατέρα του στο Τρίτο Ράϊχ ήταν ένα ψέμα, ο Peter αποχωρεί από την Νεολαία του Χίτλερ και γίνεται μέλος των Edelweiss Πειρατών κάτω από την καθοδήγηση του Hans. Τώρα ο Karl πρέπει να προστατεύσει τη μικρή του οικογένεια από τη Γκεστάπο παρόλη την μεγάλη πίστη του Peter στο νέο πρότυπο πατέρα που απέκτησε.
Όταν η αποστολή αποτυγχάνει, οι Edelweiss Πειρατές ρίχνονται στη φυλακή και τα δύο αδέρφια χωρίζονται. Κάτω από τα βασανιστήρια της Γκεστάπο τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια τρομερή απόφαση: να προδώσουν τον αρχηγό τους για να σώσουν τους εαυτούς τους ή να εμμείνουν στα πιστεύω τους και να πεθάνουν με τιμή.
H ταινία είναι μια αληθινή ιστορία κουράγιου και ανθρώπινης αξιοπρέπειας κάτω από το τυραννικό καθεστώς των Ναζί.

Δημοφιλέστερες