Η Αυρα / The Aura
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Εστεμπάν, ταριχευτής στο επάγγελμα, είναι ένας απλός και έντιμος άνθρωπος. Ωστόσο, έχει ένα παράξενο χόμπι: σχεδιάζει συνέχεια στο μυαλό του τις πιο απίθανες και εντυπωσιακές ληστείες, εκτελεσμένες στην εντέλεια. Καθετί συμβαίνει στην καθημερινότητα του είναι γι`αυτόν μία ευκαιρία να σκαρφίζεται πανέξυπνα «κόλπα» που θα εξασφάλιζαν την ατιμωρησία του ληστή.
Μία μέρα, ένα απρόσμενο γεγονός θα δώσει στον Εστεμπάν μία μοναδική ευκαιρία να κάνει τα πιο τρελά του όνειρα πραγματικότητα: θα βρεθούν στην κατοχή του τα σχέδια ενός κακοποιού που προετοίμαζε μία παράτολμη ληστεία με στόχο την χρηματαποστολή ενός καζίνο!
Ο Εστεμπάν θα προσπαθήσει να κατανοήσει και να βελτιώσει μία ληστεία που δεν σχεδίασε... και όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά, εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια: πάσχει από επιληψία, και μία κρίση στην λάθος στιγμή θα ήταν ολέθρια για την έκβαση του `κόλπου`. Και όχι μόνο αυτό: πριν από κάθε κρίση τον καταλαμβάνει μία σκοτοδίνη, σαν μια σκούρα αύρα, που στη διάρκειά της δε θυμάται ποιος είναι και τι κάνει...

Δημοφιλέστερες