Jackass Number Two The Movie
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Mε όλα όσα δεν μπορούσαμε να δείξουμε στα σινεμά
Τα επικίνδυνα νούμερα σε αυτή την ταινία εκτελούνται από επαγγελματίες, οπότε ούτε εσύ ούτε οι κόπανοι οι φίλοι σου μην επιχειρήσετε οτιδήποτε από όσα δείτε.
Σε ένα σίκουελ που χαρακτηρίστηκε από τους New York Times "...η πλέον τολμηρή, απελευθερωμένη και εξαγνιστική κωμωδία του σύγχρονου κινηματογράφου", οι Τζόνι Νόξβιλ, Μπαμ Μαρτζέρα, Στιβ-Ο, Κρις Πόντιους, Γουί Μαν, Ράιαν Νταν, Πρέστον Λέισι, Ντέιβ Ίνγκλαντ και Έρεν Μαγκέχι αντεπιτίθενται στη μεγάλη οθόνη με ένα ακόμα εξευτελιστικό σύνολο από επικίνδυνες σκηνές, φάρσες, προκλητική συμπεριφορά και καραγκιοζιλίκια αδαμιαίας περιβολής στο "Jackass Number Two".
Ετοίμασε τον εαυτό σου για εκρήξεις ανεξέλεγκτου γέλιου και κύματα ναυτίας, καθώς τα παιδιά εξαπολύουν τα βασανισμένα τους κορμιά σε ένα μακελειό παράλογων καταστάσεων. Είτε πρόκειται για τον Πόντιους που θέτει τον ανδρισμό του σε θανάσιμο κίνδυνο κατά τη διάρκεια κουκλοθέατρου, τον Μπαμ να προτάσσει τον πισινό του για χάρη της ομάδας απέναντι σε μια πυρωμένη σιδερένια σφραγίδα, είτε τη μασκαρεμένη, εξωφρενική φάρσα του Νόξβιλ ως 90χρονου, αυτοί οι τύποι ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται για να ρίξουν τον πήχη και να ανεβάσουν το στοίχημα στην αναζήτησή τους για ανεγκέφαλη διασκέδαση.
Γεμάτο με πλάνα από τα γυρίσματα, κομμένες σκηνές, πρόσθετα αποσπάσματα και άλλα τυχαία κομμάτια μπόνους υλικού, το "Jackass Number Two" είναι μια κωμωδία που θα θέλετε να ζείτε ξανά και ξανά. Προσδεθείτε λοιπόν και ετοιμαστείτε για την ασυμβίβαστη εμπειρία του "Jackass Number Two".

Δημοφιλέστερες