Οικογενεια Της Συμφορας / Running With Scissors
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Ογκόστεν έχει την τέλεια... προβληματική οικογένεια: νευρωτική μητέρα (Μπένινγκ) με αυταπάτες καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας, και αλκοολικό πατέρα (Μπάλντουιν), που καταλήγουν αναπόφευκτα σε διαζύγιο. Τότε, η μητέρα του αποφασίζει να... αφήσει τον Ογκόστεν στον ψυχίατρό της, τον Δρ. Φιντς (Κοξ), έναν εκκεντρικό γιατρό με παράδοξες μεθόδους! Ο νεαρός βρίσκεται ξαφνικά υιοθετημένος από την ιδιόρρυθμη οικογένεια του γιατρού, με χαρακτήρες πιο παρανοϊκούς κι από τους γονείς του! Όμως, εκεί θα βρει τελικά μία καλή φίλη, μητρική στοργή και τον έρωτα... Και καταγράφοντας τις τρελές εμπειρίες του στο ημερολόγιό του, θα ωριμάσει και θα πάρει μεγάλες αποφάσεις...
Η πιο τρελή, αστεία και εκκεντρική ιστορία ενηλικίωσης που είδατε ποτέ, με ένα all-star βραβευμένα καστ, βασισμένη στην αυτοβιογραφία - best seller του ΟΓΚΟΣΤΕΝ ΜΠΑΡΟΟΥΖ, από τον σκηνοθέτη του `ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ`.

Με τους υποψήφιους για OSCAR® ΑΝΕΤ ΜΠΕΝΙΝΓΚ (Α` ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ - 2005) , ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ (Β` ΑΝΔΡΙΚΟ ΡΟΛΟ - THE COOLER - 2004), ΤΖΙΛ ΚΛΕΪΜΠΟΥΡΓΚ, την βραβευμένη με OSCAR® ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ και τους υποψήφιους για ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΜΠΡΑΪΑΝ ΚΟΞ και ΙΒΑΝ ΡΕΪΤΣΕΛ ΓΟΥΝΤ.
Η Άνετ Μπένινγκ για την εκπληκτική της ερμηνεία κέρδισε άλλωστε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας (Κωμωδία) 2007!