Η Αγνωστη / La Sconosciuta
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Έχει σκοτεινιάσει στη μικρή ήσυχη μικρή πόλη του ιταλικού βορρά. Η άγνωστη μετακομίζει βιαστικά στο καινούριο της διαμέρισμα. Είναι αποφασισμένη να κλείσει τους λογαριασμούς της με το εφιαλτικό και βίαιο παρελθόν. Η μόνη ανάμνηση που αρνείται να ακυρώσει είναι αυτή του τρυφερού και ανεξιχνίαστα χαμένου έρωτά της.
Με την αφοπλιστική της απλότητα, η διακριτικά όμορφη νέα γυναίκα από τη Μολδαβία, καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση των νέων της γειτόνων στην αριστοκρατική συνοικία. Η Ιρένα (Ξένια Ράπαπορτ) έχει την ικανότητα να διαβάζει τα βλέμματα των ανθρώπων, να ανακαλύπτει τις σκέψεις που κρύβουν πίσω από τα λόγια τους και να αποκρύπτει την ταυτότητά της.
Με τη βοήθεια του θυρωρού, πιάνει δουλειά ως καθαρίστρια στο κτίριο ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμά της. Στόχος της είναι να πλησιάσει την οικογένεια των χρυσοχόων Άνταχερ που ζουν στο κτίριο. Μπαίνει στη ζωή τους πιάνοντας φιλία με την οικιακή τους βοηθό, την Τζίνα (Πιέρα Ντέλι Εσπόστι). Όταν πια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και το ενδιαφέρον της μικρούλας Τέα (Κλάρα Ντοσένα) , της κόρης του ζεύγους Άνταχερ, βγάζει αδίστακτα τη Τζίνα από τη μέση, σκηνοθετώντας ένα ατύχημα που καθιστά την άτυχη γυναίκα ανίατα ανάπηρη. Και ενώ η Ιρένα, πρόθυμη κι ακούραστη οικονόμος της πλούσιας οικογένειας, και το κοριτσάκι αναπτύσσουν μια άρρηκτη σχέση αγάπης, το στοιχειωμένο παρελθόν της ξυπνά και ανατρέπει τα πάντα.
Το μισητό "αφεντικό" της, ο Μούφα (Μικέλε Πλάσιντο), τον οποίο νόμιζε ότι είχε δολοφονήσει δραπετεύοντας από την Καλαβρία, την εντοπίζει, την εκβιάζει και την επαναφέρει βίαια στην αποκρουστική της πραγματικότητα. Συγχρόνως, αρχίζει να διαφαίνεται η ανάγκη που την ώθησε να δεθεί τόσο στενά μ αυτήν την οικογένεια. Μόλις η κυρία Άνταχερ αρχίζει να υποπτέυεται την Ιρένα και να την παρακολουθεί, σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η αστυνομία συλλαμβάνει την Ιρένα ως ύποπτη για φόνο. Μια-μια, οι σκοτεινές πλευρές φωτίζονται ανελέητα ξεσκεπάζοντας τις καλοκρυμμένες αλήθειες. Το τρομακτικό ντόμινο εξελίσσεται ραγδαία και σαρωτικά ως την αποκάλυψη της γοητευτικής κι αινιγματικής «άγνωστης».

Δημοφιλέστερες