Μαθηματα Ανατομιας Σειρα 1 Δισκος Ν.1 Επεισοδια 1=5 / Grey's Anatomy Season One Disc N.1
  • Δευτερεύων τίτλος: Grey's Anatomy Season One Disc N.1
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7930
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Σκηνοθεσία: Πητερ Χορτον
  • Σενάριο: Σοντα Ραιμς
  • Μουσική: Ντανι Λουξ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 270'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Τα Μαθήματα Ανατομίας εξετάζουν τον καθημερινό αγώνα νέων ανθρώπων που προσπαθούν να γίνουν γιατροί και των νέων γιατρών που προσπαθούν να μείνουν άνθρωποι.
«Τα Μαθήματα Ανατομίας είναι μια μεγάλη επιτυχία», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η New York Daily News. Μια καθόλα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ καλές κριτικές αλλά και τις καρδιές τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο, με έξυπνη πλοκή, καλογραμμένο σενάριο, όμορφη μουσική επένδυση αλλά και εντυπωσιακό επιτελείο ηθοποιών όπως η Έλεν Πομπέο, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η Σάντρα Ο’. Ζήστε την ένταση, τη δυσκολία αλλά και την ομορφιά της ιατρικής επιστήμης παρακολουθώντας τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και ρομαντικά Μαθήματα Ανατομίας. Η Μέρεντιθ Γκρέι είναι μια πανέξυπνη ασκούμενη χειρούργος στο νοσοκομείο Γκρέις του Σηάτλ. Μαζί με τους συναδέλφους της αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική της ζωή, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες και τη λογική της.

ΔΙΣΚΟΣ 1
Επεισόδιο 1 Η Πρώτη Δύσκολη Νύχτα
Η Μέρεντιθ Γκρέι παρουσιάζεται για την πρώτη της βάρδια στο νοσοκομείο Γκρέις του Σηάτλ. Για μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως ο προϊστάμενος της, Δρ. Ντέρεκ Σέπαρντ, είναι ο άγνωστος άντρας με τον οποίο έκανε έρωτα το περασμένο βράδυ. Η Μέρεντιθ και οι συνάδελφοι της σύντομα θα διαπιστώσουν την ένταση αλλά και την πραγματικότητα της δουλειάς που διάλεξαν. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πόσο διαφορετική είναι η πράξη από τη θεωρία ειδικά όταν στα χέρια σου κρατάς μια ανθρώπινη ζωή.

Με Σχολιασμούς Από τους Συντελεστές

Επεισόδιο 2 Βαθιά Τομή
Το επιτελείο των γιατρών προσπαθεί να μεταδώσει αισιοδοξία όταν η ζωή μιας γυναίκας που είχε δεχτεί βάναυση επίθεση, κρέμεται από μια κλωστή. Η Μέρεντιθ ρισκάρει την καριέρα της όταν προσπαθεί να σώσει ένα νεογέννητο στο μαιευτήριο του νοσοκομείου. Οι ασκούμενοι σύντομα θα καταλάβουν ότι η καλή γνώση της ιατρικής δεν φτάνει για να είναι σωστοί στη δουλειά τους.

Επεισόδιο 3 Κερδίζοντας Μια Μάχη, Χάνοντας Τον Πόλεμο
Ένας βίαιος ποδηλατικός αγώνας χωρίς κανόνες και όρια στέλνει στο νοσοκομείο πολλούς τραυματίες που αποτελούν δύσκολες ιατρικές περιπτώσεις για τους ασκούμενους. Ένας ασθενής πανικοβάλει τον Τζόρτζ με τις ρομαντικές του δηλώσεις και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον Ντέρεκ και τον Μπέρκ για τη θέση του διευθυντή ανάβει για τα καλά.

Επεισόδιο 4 Χωρίς Πατρίδα
Η γνωριμία της Κριστίνα με μια πρώην υπάλληλο του νοσοκομείου και νυν ασθενή, θα αποδειχτεί γνωριμία ζωής. Ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ φροντίζουν έναν οικοδόμο που επέζησε σαν από θαύμα αλλά που τώρα πρέπει να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της υγείας του. Ένας ασθενής αναγνωρίζει την Ίζι από μια φωτογράφιση που είχε κάνει για εσώρουχα προκαλώντας κουτσομπολιά ανάμεσα στους γιατρούς.

Επεισόδιο 5 Το Τρελό Πάρτι
Η κούραση της Μέρεντιθ παραλίγο να την οδηγήσει σε μοιραίο λάθος κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης ανοικτής καρδιάς. Η Ίζι προετοιμάζει ένα πάρτι για να υποδεχτεί το αγόρι της χωρίς όμως να ξέρει τις συνέπειες και ο Άλεξ αντιμετωπίζει έναν ασθενή που είναι εθισμένος στα παυσίπονα.

Δημοφιλέστερες