Μαθηματα Ανατομιας Σειρα 1 Δισκος Ν.2 Επεισοδια 6=9 / Grey's Anatomy Season One Disc N.2
  • Δευτερεύων τίτλος: Grey's Anatomy Season One Disc N.2
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7931
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Σκηνοθεσία: Πητερ Χορτον
  • Σενάριο: Σοντα Ραιμς
  • Μουσική: Ντανι Λουξ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 270'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Τα Μαθήματα Ανατομίας εξετάζουν τον καθημερινό αγώνα νέων ανθρώπων που προσπαθούν να γίνουν γιατροί και των νέων γιατρών που προσπαθούν να μείνουν άνθρωποι.
«Τα Μαθήματα Ανατομίας είναι μια μεγάλη επιτυχία», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η New York Daily News. Μια καθόλα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ καλές κριτικές αλλά και τις καρδιές τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο, με έξυπνη πλοκή, καλογραμμένο σενάριο, όμορφη μουσική επένδυση αλλά και εντυπωσιακό επιτελείο ηθοποιών όπως η Έλεν Πομπέο, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η Σάντρα Ο’. Ζήστε την ένταση, τη δυσκολία αλλά και την ομορφιά της ιατρικής επιστήμης παρακολουθώντας τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και ρομαντικά Μαθήματα Ανατομίας. Η Μέρεντιθ Γκρέι είναι μια πανέξυπνη ασκούμενη χειρούργος στο νοσοκομείο Γκρέις του Σηάτλ. Μαζί με τους συναδέλφους της αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική της ζωή, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες και τη λογική της.
ΔΙΣΚΟΣ 2:
Επεισόδιο 6 Εάν Το Αύριο Δεν Έρθει Ποτέ
Ο Άλεξ κερδίζει την εμπιστοσύνη μιας δύσκολης ασθενούς, δυστυχώς όμως για λίγο. Ο Ντέρεκ διαλέγει τη Μέρεντιθ για να τον βοηθήσει στο πιθανό χειρουργείο ενός ασθενή που πάσχει από Πάρκινσον όμως η Μπέιλι, που διαφωνεί με την προσωπική τους σχέση, βάζει σκοπό της να κάνει τη Μέρεντιθ να υποφέρει. Η ένταση ανεβαίνει μεταξύ του Μπερκ και του Σέπαρντ.

Επεισόδιο 7 Το Κουμπί Της Αυτοκαταστροφής
Η σχέση της Μέρεντιθ και του Ντέρεκ προκαλεί σχόλια μεταξύ των ασκούμενων. Ο Τζορτζ υποψιάζεται ότι ένας γιατρός πηγαίνει στα χειρουργεία μεθυσμένος αλλά διστάζει να τον καταγγείλει. Ο Άλεξ φροντίζει ένα πρώην παλαιστή από το κολλέγιο του. Η Ίζι πρέπει να αντιμετωπίσει έναν ασθενή που δεν αφήνει την κοπέλα του να φύγει στην κυριολεξία, και Κριστίνα υποψιάζεται ότι οι πόνοι στο στομάχι της ίσως να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό

Επεισόδιο 8 Σώσε Με
Η Μέρεντιθ αρχίζει να εκνευρίζεται με τις άγνωστες πτυχές της ζωής του Ντέρεκ. Ο Άλεξ φροντίζει μια ασθενή της οποίας οι θρησκευτικές προτιμήσεις μπορεί να δυσκολέψουν τη θεραπεία της. Η Ίζι σκέφτεται να τα ξαναβρεί με τη μητέρα της. Μια έγκυος με όγκο διαφωνεί με τις συμβουλές της Κριστίνα και ένας ασθενής υποστηρίζει ότι έχει ειδικές δυνάμεις.

Επεισόδιο 9 Ποιος Κόλλησε Ποιον;
Μια σεξουαλική λοίμωξη εξαπλώνεται στο νοσοκομείο και αναγκάζει το διευθυντή Γουέμπερ να συγκαλέσει επείγον συνάντηση παρά τα προσωπικά του προβλήματα. Η Ίζι και η Κριστίνα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη γυναίκα και την κόρη ενός ασθενούς. Ο Μπερκ φροντίζει ένα παλιό του φίλο που «κουβαλάει» μια έκπληξη και η Μέρεντιθ με τον Ντέρεκ βγαίνουν στο πρώτο τους ραντεβού και βρίσκουν στο εστιατόριο μια έκπληξη που θα τους σοκάρει.

Δημοφιλέστερες