Πρωτη Φορα Νονος / Proti Fora Nonos
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η νέα κωμωδία της Όλγας Μαλέα, που βασίζεται σε αυτοβιογραφικό διήγημα του Νίκου Παπανδρέου, από το πρώτο και πολύ επιτυχημένο βιβλίο του "10 μύθοι και μία ιστορία".
Γιος διάσημου πολιτικού πηγαίνει στην Κρήτη να βαφτίσει το μωρό υποψήφιου βουλευτή. Εκεί θα γίνει "Πρώτη Φορά Νονός"... για το καλό της Δημοκρατίας και την αγάπη του Πατέρα του. Οι κωμικοτραγικές δοκιμασίες που περνά,αλλά και μια καινούρια φιλία, θα του αποκαλύψουν τον δικό του δρόμο για τη ζωή.

Μεγαλωμένος στην Καλιφόρνια, γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας, ο 11χρονος Άλεξ πηγαίνει στην Κρήτη να βαφτίσει το μωρό τοπικού κομματάρχη και υποψήφιου βουλευτή. Θα γίνει "Πρώτη Φορά Νονός" για να αποδείξει σε όλους και κυρίως στον πατέρα του ότι είναι αντάξιος γιος του. Το ξενικό του παρουσιαστικό, η δυσκολία του με τα Ελληνικά, οι ιδιαιτερότητες των Κρητικών, και οι "δοκιμασίες" που πρέπει να περάσει για να τον αποδεχτούν ως άξιο γιο του Αρχηγού, γεννούν μια κωμωδία με πολιτικό υπόβαθρο, υπαρξιακές αγωνίες και έντονες κωμικοτραγικές καταστάσεις. Τα πρώτα του βαφτίσια στην "τέχνη και τα τεχνάσματα της πολιτικής" θα τον σημαδέψουν για όλη του τη ζωή.
Το soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει από την Sony BMG.

Δημοφιλέστερες