Στη Θανασιμη Δινη Του Παθους / Deep End
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το DEEP END είναι ένα συγκλονιστικό ερωτικό θρίλερ, όπου δύο άνδρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα. Ο ένας είναι ο Νίκος (Κώστας Σόμερ), ένας γοητευτικός νεαρός που έχει παντρευτεί τη Φανή (Ναταλία Λιονάκη), μία επιτυχημένη γυναικολόγο, για τα λεφτά της. Ο άλλος είναι ο Γιάννης (Αλέκος Συσσοβίτης), ένας πλούσιος και καλλιεργημένος άνδρας, παντρεμένος με την πανέμορφη Υνώ (Μαρία Κορινθίου).
Ο Νίκος και η Υνώ, κρυφοί εραστές στην πραγματικότητα, δεν βλέπουν την ώρα να χαρούν τον έρωτά τους. Ένα τριήμερο σε μια ειδυλλιακή παραλία δίνει την ευκαρία σε όλους να επανεξετάσουν τη σχέση τους και να απαντήσουν το ερώτημα: "μπορεί να υπάρξει αγάπη και κατανόηση σ' έναν κόσμο όπου η υστερία, οι αδιέξοδες σχέσεις και ο θάνατος έχουν το πάνω χέρι;"
Σύγχρονη ταινία, σκηνοθετημένη από τον ταλαντούχο Θανάση Αντωνίου (Χαμένος Παράδεισος), σε σενάριο του βραβευμένου Αλέξανδρου Κακαβά (Τέλος εποχής, Άνεμος στην πόλη), το DEEP END είναι ένα σαγηνευτικό θρίλερ με αναπάντεχο φινάλε. Ακόμη κι ο πιο έξυπνος άνδρας αδυνατεί να προβλέψει τις θανάσιμες σκέψεις ενός γυναικείου μυαλού.