Shine A Light - Stones Scorsese
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


May the good Lord shine a light on you: μακάρι ο Θεός να σου ρίξει λίγο φως, εύχονται οι στίχοι του τραγουδιού που διάλεξε ο Μάρτιν Σκορσέζε για να βαφτίσει αυτό το κινηματογραφικό δώρο σε κάθε φανατικό των Rolling Stones!
May the good Lord shine a light on you: Μακάρι ο θεός να σου ρίξει λίγο φως, εύχονται οι στίχοι του τραγουδιού που διάλεξε ο Βραβευμένος με Oscar® σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε (The Departed) για να βαφτίσει αυτή την κινηματογραφική παραγωγή τού διασημότερου rock & roll γκρουπ.
Οι Rolling Stones, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας δώσουν το μουσικό, κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, με τίτλο Shine a Light. Ο Μάρτιν Σκορσέζε κινηματογραφεί τη συναυλία των Rolling Stones στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο του 2006. Το γκρουπ που γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1962, άσκησε αποφασιστική επιρροή στη μετέπειτα πορεία του μουσικού κινήματος. Οι Stones είναι μεταξύ των ελάχιστων καλλιτεχνών που έχουν καταφέρει, μέσα στα χρόνια, να διατηρήσουν την εμβέλεια και τη διαχρονικότητά τους.
Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 29 ΜΑΙΟΥ 2008

Δημοφιλέστερες