Το Χρονικο Της Ναρνια Ο Πριγκιπας Κασπιαν / Chronicles Of Narnia Prince Caspian
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Μία Νέα Εποχή Ξεκίνησε!
Οι χαρακτήρες της κλασικής φαντασίας του K. Σ. Λιούις ξαναζωντανεύουν σ αυτή τη νέα συνέχεια της σειράς "Το Χρονικό της Νάρνια: Πρίγκιπας Κάσπιαν", στο οποίο τα αδέλφια Πέβενσι με μαγικό τρόπο μεταφέρονται πάλι στον κόσμο της Νάρνια, όπου τους περιμένει μια συγκλονιστική, επικίνδυνη νέα περιπέτεια και μια ακόμα μεγαλύτερη δοκιμασία της πίστης και του θάρρους τους.
Ένα χρόνο μετά τα απίστευτα γεγονότα του "Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα", οι Βασιλιάδες και οι Βασίλισσες της Νάρνια ξαναβρίσκονται στο μακρινό, θαυμαστό βασίλειο, όπου ανακαλύπτουν ότι έχουν περάσει πάνω από 1300 χρόνια, σε Ναρνιανό χρόνο. Στην απουσία τους, ο Χρυσός Αιώνας της Νάρνια έχει σβήσει, η Νάρνια έχει κατακτηθεί από τους Τελμαρινούς και είναι τώρα υπό τον έλεγχο του κακού Βασιλιά Μιράζ, που κυβερνάει τη χώρα χωρίς έλεος.
Τα τέσσερα παιδιά σύντομα θα γνωρίσουν έναν ενδιαφέροντα νέο χαρακτήρα: τον δικαιωματικό διάδοχο του θρόνου, τον Πρίγκιπα Κάσπιαν που αναγκάζεται να κρύβεται αφού ο θείος του Μιράζ συνωμοτεί για να τον σκοτώσει και να βάλει στο θρόνο το νεογέννητο γιο του. Με τη βοήθεια του καλού νάνου, ενός θαρραλέου ποντικού που μιλάει, που λέγεται Ριπιτσιπιτσίπ, ενός ασβού με το όνομα Μανιταροπούλης και ενός Μαύρου Νάνου, του Στριμαρίκ, οι Ναρνιανοί, υπό την ηγεσία των δυνατών ιπποτών Πήτερ και Κάσπιαν ξεκινούν για ένα εκπληκτικό ταξίδι για να βρουν τον Ασλάν να σώσουν τη Νάρνια από την τυραννία του Μιράζ και να ξαναδώσουν στη χώρα τη χαμένη μαγεία και τη δόξα της.
Σκηνοθετημένο και πάλι από τον βετεράνο σκηνοθέτη Andrew Adamson, με σενάριο των Andrew Adamson και Christopher Markus & Stephen McFeely και με παραγωγή των Mark Johnson, Andrew Adamson και Philip Steuer, η ταινία ξανασμίγει το πρωτότυπο καστ και τη δημιουργική ομάδα της εξαιρετικά επιτυχημένης πρώτης ταινίας της σειράς.
Η σειρά βιβλίων "Το Χρονικό της Νάρνια" του Κλάιβ Λιούις είναι δεύτερη σε πωλήσεις παιδικής λογοτεχνίας διεθνώς μετά τη σειρά Χάρι Πότερ!


Δημοφιλέστερες