Μικροι Ντετεκτιβ Σε Κινδυνο / Clubhouse Detectives In Big Trouble
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Οικογενειακή περιπέτεια - ταξίδι στις πιο απίθανες περιπέτειες των τολμηρότερων και εξυπνότερων μικρών ηρώων- ντετέκτιβ! Ο Ντέιβ και οι φίλοι του είναι η παρέα των μικρών ντετέκτιβ.
Οικογενειακή περιπέτεια - ταξίδι στις πιο απίθανες περιπέτειες των τολμηρότερων και εξυπνότερων μικρών ηρώων- ντετέκτιβ! Ο Ντέιβ και οι φίλοι του είναι η παρέα των μικρών ντετέκτιβ. Μια μέρα, ανακαλύπτουν τυχαία το χάρτη ενός θησαυρού και ξεκινούν για μια φανταστική περιπέτεια: περνούν μέσα από σπηλιές, επικίνδυνα φαράγγια και απόκρημνα βράχια, που οδηγούν σε μυστικές κατακόμβες. Οι μικροί ντετέκτιβ βρίσκονται πια πολύ κοντά στο πολύτιμο σεντούκι. Δεν γνωρίζουν όμως ότι σ όλη τη διαδρομή τούς ακολουθεί ένας μυστηριώδης ξένος, που θέλει κι αυτός το θησαυρό.....
Κρυμμένοι θησαυροί, μυστήριο, επικίνδυνες διαδρομές, ζωηροί ρυθμοί, κέφι και, ασφαλώς, η...ιδιοφυής παρέα των μικρών ντετέκτιβ, σας καλούν να τους ακολουθήσετε στο πιο απρόβλεπτο κυνήγι ...χαμένου θησαυρού που έγινε ποτέ! Αισθανθείτε τις απειλές που θα συναντήσουν και ανακουφιστείτε με τις ευρηματικές τους απαντήσεις στις κακοτυχίες και στους κινδύνους...Απολαυστικοί, μέχρι την τελευταία σκηνή!

Δημοφιλέστερες