Μαθηματα Ανατομιας Σειρα 4 Επεισοδια 5-8 / Grey's Anatomy Season Four Episode 5-8
  • Δευτερεύων τίτλος: Grey's Anatomy Season Four Episode 5-8
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D9174
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Σκηνοθεσία: Πητερ Χορτον
  • Σενάριο: Σοντα Ραιμς
  • Μουσική: Ντανι Λουξ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 156'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Πιο Αγαπημένη Σειρά Της Τηλεόρασης!
Όλα αλλάζουν στον τέταρτο κύκλο της πιο ακαταμάχητης και αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!
Έρωτες, ψέματα και οικογενειακοί δεσμοί έρχονται στο φως, καθώς οι χειρούργοι του Σηάτλ Γκρέις ανακαλύπτουν ότι οι επιλογές τους έχουν απρόβλεπτες αλλά καθοριστικές συνέπειες. Την ίδια ώρα, η νέα γενιά ειδικευόμενων γιατρών καταφθάνει, και η ζωή στο νοσοκομείο αποκτά ενθουσιασμό, δυνατά συναισθήματα, και περισσότερη ένταση από ποτέ!

Μια μοναδική, πλήρης 5-disc DVD συλλογή, με σκηνές που προβάλλονται για πρώτη φορά, και αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των πιο αγαπημένων γιατρών της τηλεόρασης.

Ζήστε την εμπειρία της πιο πολυσυζητημένης δραματικής σειράς των τελευταίων ετών. Θα σας καθηλώσει από το πρώτο κιόλας λεπτό!
DISC 2:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5: Σε Στοιχειώνει Κάθε Μέρα
Είναι Απόκριες στο Σηάτλ Γκρέις και η Διεύθυνση του νοσοκομείου εφιστά την προσοχή του προσωπικού σε κάποιους μεταμφιεσμένους ανθρώπους που εμφανίζονται με περίεργες πληγές στο νοσοκομείο. Ο Ρίτσαρντ βοηθά την Μέρεντιθ να δώσει ένα τέλος στο θέμα του θανάτου της Έλλι και να σταματήσει να το σκέφτεται, τη στιγμή που η Άβα, απογοητευμένη από το γεγονός ότι ο Άλεξ δεν πήγε να την συναντήσει, εμφανίζεται στο νοσοκομείο, αφήνοντάς τους όλους άφωνους. Την ίδια ώρα ένας ασθενής που χρειάζεται μεταμόσχευση καρδιάς, έρχεται αντιμέτωπος με μία συγκλονιστική απόφαση.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6: Αγώνας Kung Fu
Δύο γυναίκες που διαγωνίζονται για το τέλειο νυφικό φόρεμα, αρνούνται να το αφήσουν από τα χέρια τους. Ο Ρίτσαρντ προτείνει να οργανώσουν μια βραδιά μόνο για άντρες με σκοπό να φτιάξουν την διάθεση του Ντέρεκ, ωστόσο, όταν η Έρικα μάθει τι σχεδιάζουν, το σχέδιό τους αναβάλλεται. Εν τω μεταξύ ο Τζωρτζ και η Ίζι καταφέρνουν τελικά να περάσουν το βράδυ μαζί, όμως τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7: Φυσική ‘Ελξη… Χημική Αντίδραση
Η Ίζι και ο Τζωρτζ προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξαναβρούν τη χαμένη τους χημεία, ενώ ο Μαρκ “πειράζει” τον Ντέρεκ για την σχέση του με τον Διευθυντή. Το “πείραγμα” ωστόσο θα σταματήσει να είναι εξίσου διασκεδαστικό για τον Μαρκ, όταν ο Ντέρεκ απαντά με πικρά σχόλια για τον Μαρκ και την Έρικα. Εν τω μεταξύ η σχέση της Μέρεντιθ με την Λέξι βελτιώνεται, όταν η Λέξι της αναφέρει τα “Πέντε Πράγματα” που ισχύουν στη ζωή της, ενώ ο Μαρκ αρχίζει να αποκτά όλο και πιο έντονο ενδιαφέρον για την Έρικα…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: Για Πάντα Νέος
Το τροχαίο ατύχημα ενός σχολικού λεωφορείου έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί μαθητές λυκείου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, και η Μπέιλι να βρεθεί αντιμέτωπη με το παρελθόν της στο πρόσωπο του οδηγού του σχολικού... Η Ίζι και ο Τζωρτζ εμπιστεύονται στη Μέρεντιθ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως εραστές, τη στιγμή που η σχέση της Μέρεντιθ και του Ντέρεκ μπλέκεται ακόμη περισσότερο, μιας και ο Ντέρεκ αρχίζει να βγαίνει με την Σίντνευ.

Δημοφιλέστερες