Μαθηματα Ανατομιας Σειρα 4 Επεισοδια 9-12 / Grey's Anatomy Season Four Episode 9-12
  • Δευτερεύων τίτλος: Grey's Anatomy Season Four Episode 9-12
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D9175
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Σκηνοθεσία: Πητερ Χορτον
  • Σενάριο: Σοντα Ραιμς
  • Μουσική: Ντανι Λουξ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 156'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Πιο Αγαπημένη Σειρά Της Τηλεόρασης!
Όλα αλλάζουν στον τέταρτο κύκλο της πιο ακαταμάχητης και αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!
Έρωτες, ψέματα και οικογενειακοί δεσμοί έρχονται στο φως, καθώς οι χειρούργοι του Σηάτλ Γκρέις ανακαλύπτουν ότι οι επιλογές τους έχουν απρόβλεπτες αλλά καθοριστικές συνέπειες. Την ίδια ώρα, η νέα γενιά ειδικευόμενων γιατρών καταφθάνει, και η ζωή στο νοσοκομείο αποκτά ενθουσιασμό, δυνατά συναισθήματα, και περισσότερη ένταση από ποτέ!

Μια μοναδική, πλήρης 5-disc DVD συλλογή, με σκηνές που προβάλλονται για πρώτη φορά, και αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των πιο αγαπημένων γιατρών της τηλεόρασης.

Ζήστε την εμπειρία της πιο πολυσυζητημένης δραματικής σειράς των τελευταίων ετών. Θα σας καθηλώσει από το πρώτο κιόλας λεπτό!
DISC 3
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9: Συναντώντας Τον Εαυτό Μου (Μέρος Πρώτο)
Το τροχαίο ατύχημα ενός ασθενοφόρου θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των νοσοκόμων που επέβαιναν σε αυτό, και ένας ασθενής στο εσωτερικό του νοσοκομείου, αρνείται να δεχτεί τη βοήθεια της Μπέιλι, ζητώντας έναν γιατρό που να είναι άντρας! Την ίδια στιγμή η κρίση της Μπέιλι αντιμετωπίζει αμφιβολίες ηθικής, όταν πάνω στο σώμα ενός ασθενή, ανακαλύπτει ένα τατουάζ με το σήμα της σβάστικας, ενώ η Μέρεντιθ αδυνατεί να παραδεχτεί τα αληθινά αισθήματά της στον Ντέρεκ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10: Συναντώντας Τον Εαυτό Μου (Μέρος Δεύτερο)
Η Λέξι κρατά τη ζωή ενός ασθενούς στα χέρια της, την ώρα που η Μέρεντιθ προσπαθεί να σώσει έναν νοσοκόμο παγιδευμένο μέσα σε ένα ασθενοφόρο. Ο Ντέρεκ και η Ρόουζ, καταφέρνουν να σώσουν τη ζωή ενός ασθενούς και έρχονται πολύ κοντά, ενώ ακριβώς την στιγμή που η Ίζι και ο Τζωρτζ ετοιμάζονται να χωρίσουν τους δρόμους τους μια για πάντα, εμφανίζεται η Μέρεντιθ και τους πείθει να προσπαθήσουν για ακόμη μία φορά να είναι μαζί.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11: Άπλωσε Τα Χέρια Σου Σε Μένα
Ο Ντέρεκ προσπαθεί να καταλάβει τι σήμαινε το φιλί του με την Ρόουζ, και ξαφνιάζει τη Μέρεντιθ με μία απρόσμενη ερώτηση. Μία ασθενής πληροφορεί τους γιατρούς η πίστη της είναι θεραπευτική, ενώ την ίδια στιγμή η Έρικα αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τον Μαρκ και να ξεκαθαρίσει το φλερτ που εισπράττει από την πλευρά του. Η προσπάθεια του Τζωρτζ να παρηγορήσει την Μέρεντιθ, την ωθεί τελικά να μείνει μακριά από τον Ντέρεκ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12: Εκεί Όπου Τα Άγρια Πράγματα Βασιλεύουν
Η δραματική κατάσταση της Μέρεντιθ με τον Ντέρεκ την οδηγεί στο γραφείου του ψυχολόγου του νοσοκομείου, ενώ ο Τζωρτζ και η Λέξι μετακομίζουν στο καινούργιο τους διαμέρισμα, και ανακαλύπτουν την πραγματικότητα της συγκατοίκησης. Την ίδια ώρα διεξάγεται ένας μοναδικός διαγωνισμός χειρουργικής, που θα δέσει ολόκληρη την ομάδα του Σηάτλ Γκρέις.

Δημοφιλέστερες