Πλαστικη Ομορφια Περιοδος 3 Δισκος 4 9=10 / Nip Tuck Season 3 Disc 4
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Oι περιπέτειες και οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής συνεχίζονται στον τρίτο κύκλο της πασίγνωστης πλέον σειράς Πλαστική Ομορφιά.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων καταλυτικό χαρακτήρα στη ζωή των γιατρών Σων και Κρίστιαν αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών μας παίζει ο Χαράκτης, ένας επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος επιτίθεται στα θύματά του και τα χαρακώνει στο πρόσωπο. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Κρίστιαν, ο οποίος αναγκάζεται να σταματήσει για λίγο καιρό λόγω αργής ανάρρωσης από τις επεμβάσεις, αναγκάζοντας τον Σων να προσλάβει νέο συνέταιρο, ο οποίος με τη σειρά του θα δυσκολέψει πολύ την ζωή των γιατρών. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο της περιόδου, καθώς ο Χαράκτης παγιδεύει τον Κρίστιαν ώστε να συλληφθεί από την αστυνομία στη θέση του. Όμως, όσο εξελίσσονται τα γεγονότα και η ταυτότητα του Χαράκτη αρχίζει να αποκαλύπτεται, όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

ΔΙΣΚΟΣ 4
Επεισόδιο 9: Χάνα Τεντέσκο
Σενάριο: Σών Τζαμπλόνσκι
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Μ. Ρόμπιν
Ένα καινούργιο πρόσωπο: Μία παραμορφωμένη γυναίκα είναι υποψήφια για μια επικίνδυνη μεταμόσχευση προσώπου. Μία καινούργια ζωή: Ο Σων ίσως χρειαστεί να κρυφτεί και αυτός με την προστατευόμενη μάρτυρα, Νικόλ. Μία καινούργια σύζυγος: Η αρραβωνιαστικιά του Κρίστιαν, Κίμπερ, του ετοιμάζει μία έκπληξη πριν από το γάμο.

Επεισόδιο 10: Μάντισον Μπεργκ
Σενάριο: Τζένιφερ Σόλτ
Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γειτάνες
Όλα τα προ του γάμου δύσκολα: Ο Κρίστιαν και η Κίμπερ είναι απασχολημένοι με τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου, ενώ ταυτόχρονα είναι περικυκλωμένοι από ασάφειες και κρίσεις εμπιστοσύνης. Ο Ματ βρίσκεται κάτω από την επιρροή κάποιων σκίνχεντ.

Δημοφιλέστερες