I Love You Phillip Morris
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Αυτή η ιστορία, συνέβη στ’ αλήθεια. Πραγματικά συνέβη, Αλήθεια!
Ο Στίβεν Ράσελ μετά από εκατοντάδες απάτες, φυλακίσεις και αποδράσεις, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κράτηση για 23 ώρες την ημέρα, για τα επόμενα 143 χρόνια.

Ο Στίβεν Ράσελ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια συνηθισμένη ζωή παίζει το εκκλησιαστικό όργανο στην εκκλησία της ενορίας του- έχει έναν υγιή γάμο με την Ντέμπι και δουλεύει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ώσπου ένα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα τον οδηγεί στην απόλυτη επιφοίτηση: είναι ομοφυλόφιλος κι αποφασισμένος να γευτεί τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο – ακόμα κι αν χρειαστεί να παραβιάσει το νόμο για να το πετύχει! Ο Στίβεν ξεκινά τη μεγάλη ζωή και για να βγάζει τα έξοδά του το ρίχνει στην απάτη, ώσπου καταλήγει στη φυλακή. Εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, έναν ευαίσθητο και γλυκομίλητο άντρα με το όνομα Φίλιπ Μόρις. Η απόφασή του να βγάλει, πάση θυσία, τον Φίλιπ από τη φυλακή και να ζήσουν μαζί την τέλεια σχέση, τον οδηγεί σε μια σειρά από απίστευτες απάτες.

Το I Love You Phillip Morris” είναι μια υπερβατική ιστορία για το τι συμβαίνει όταν συγκρουστούν το νομικό σύστημα, ένα παράτολμο μυαλό και ο αιώνιος έρωτας.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΠΡΟΒΟΛH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΠΡΟΒΟΛH ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΠΡΟΒΟΛH ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

Δημοφιλέστερες