Καθαρση / Katharsi
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η ειρωνεία απέναντι στο ελληνικό σινεμά κάπου σταματά εδώ. - Παναγιώτης Τιμογιαννάκης (Down Town)
Τα πτώματα αρχίζουν να πέφτουν σαν το χαλάζι. - Μαρίνα Τσικλητήρα (FAQ)
Ιστορία εκδίκησης με τη «βρώμικη» Αθήνα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. - ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

O Έστεμπαν έρχεται στην Αθήνα έχοντας χάσει τη δουλειά του ως μπάτσος. Μένει μαζί με τον ανάπηρο θείο του και αναζητά δουλειά. Είναι άφραγκος και απογοητευμένος. Τον πλησιάζει ο διευθυντής ασφάλειας και του αναθέτει να καθαρίσει 2 από τους πιό επικίνδυνους εγκληματίες στην πόλη: Ο Μάνθος και ο Μπαχράμης είναι αυτοί που κανείς δεν μπορεί να πιάσει επίσημα- προστασία, drugs, παράνομα sex shops, όλα παίζουν. Ο Έστεμπαν γίνεται στόχος όχι μόνο για τον υπόκοσμο αλλά και για τα “αφεντικά” του. Mία ιστορία προσωπικής εκδίκησης με φόντο τον κόσμο της μαφίας και την πολιτική διαφθορά.

Φιλική συμμετοχή: Κώστας Ξυκομηνός, Γιάννης Οικονομίδης, Τίνα Σπάθη, Νίκος Τριανταφυλλίδης, Κλεόβουλος Ζαμίδης, Τέλης Σταλόνε

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΠΡΟΒΟΛH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 H “Κάθαρση” είναι μία ανεξάρτητη, low budget ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη. Μία ιστορία προσωπικής εκδίκησης με φόντο τον κόσμο της μαφίας και την πολιτική διαφθορά. Η do-it-yourself- παραγωγή διαθέτει ένα cast με ονόματα όπως οι Βαγγέλης Μουρίκης («Ο Βασιλιάς», «Ψυχή Βαθιά», «Attenberg»), Βαγγέλης Αλεξανδρής («Κλέφτες») και Κώστας Ξυκομηνός («Σπιρτόκουτο», «No Budget Story»). Φιλικά συμμετέχουν σε σύντομους ρόλους οι βραβευμένοι σκηνοθέτες Νικόλας Τριανταφυλλίδης («Screamin’ Jay Hawkins- I Put A Spell On You”) και Γιάννης Οικονομίδης («Η Ψυχή Στο Στόμα»).

Δημοφιλέστερες