Τα Μυστικα Του Βυθου / Ocean World 3-D
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Μια βουτιά στα βαθιά, στον κόσμο της μαγείας!
ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ
Αφήγηση στα ελληνικά Εβελίνα Παπούλια.
ΕΝΑ ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ. Με οδηγό μια θαλάσσια χελώνα θα ανακαλύψουμε ένα συναρπαστικό κόσμο από τους κοραλλιογενείς υφάλους της Αυστραλίας και τη χερσόνησο Valdez στην Αργεντινή μέχρι το νησί Roca Partida στο Μεξικό που αποτελεί τόπο κατοικίας χιλιάδων καρχαριών .. Επιπλέον θα παρακολουθήσουμε μερικές αξέχαστες σκηνές της ζωής κάτω από τα κύματα όπως τις αιχμαλώτισε η κάμερα με την καθοδήγηση του μεγάλου εξερευνητή των θαλασσών Jean Michel Cousteau. Τον εντυπωσιακό χορό των φωσφοριζόντων σαλαχιών, την μεγαλοπρεπή πομπή των σφυροκέφαλων καρχαριών, το αμείλικτο κυνήγι για τροφή του λεοντόψαρου, το παιχνίδι μιας ομάδας ατίθασων δελφινιών και τέλος μια ανεπανάληπτη συμπλοκή μεταξύ των μεγαλύτερων κητοειδών του πλανήτη.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Η ταινία είναι αποτέλεσμα 7 χρόνων παραγωγής, 25 διεθνών αποστολών και 200 ωρών γυρισμάτων αποκλειστικά στο βυθό και στο φυσικό περιβάλλον της θαλάσσιας ζωής με την καθοδήγηση του μεγάλου εξερευνητή των θαλασσών "Jean Michel Cousteau"
Το OceanWorld οδηγεί τους θεατές σε ένα φανταστικό ταξίδι που αιχμαλωτίζει την ομορφιά και την ποικιλομορφία των ωκεανών - τη πηγή κάθε ζωής στον πλανήτη μας - και εμπνέει για την προστασία του εύθραυστου οικοσυστήματος και των κατοίκων του.

Δημοφιλέστερες