Ο Μικρος Νικολας Η Τρομπετα / Le Petit Nicolas No 7
  • Δευτερεύων τίτλος: Le Petit Nicolas No 7
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D10823
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2009
  • Διάρκεια: 90'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


ΜΠΕΪΜΠΙ ΣΙΤΕΡ

Ο Νικόλας και ο Άλεκ ενθουσιάζονται με την ιδέα της βραδινής εξόδου των γονιών τους, γιατί σκέφτονται πως θα μείνουν μόνοι τους σπίτι. Τα όνειρά τους όμως γκρεμίζονται, όταν οι γονείς τους ανακοινώνουν πως θα προσλάβουν μια μπέιμπι σίτερ για να τους προσέχει. Τώρα, για να το αποφύγουν αυτό, θα πρέπει να αποδείξουν πως είναι αρκετά μεγάλοι και ώριμοι για να φροντίζουν τον εαυτό τους.

Η ΤΡΟΜΠΕΤΑ

Η Νικόλας παίζει ασταμάτητα με την τρομπέτα που αγόρασε, γεγονός που αναγκάζει τους γονείς του να του πουν να βγει στην αυλή. Αλλά και εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, καθώς τώρα είναι οι γείτονες που έχουν πρόβλημα με τις μουσικές ανησυχίες του μικρού Νικόλα.

Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΙΟΥΤΖΙΝ

Ο θείος Γιουτζίν είναι καλεσμένος στο σπίτι του Νικόλα. Όπως πάντα, όταν ο θείος συναντιέται με τον αδερφό του και πατέρα του Νικόλα, τα αστεία πέφτουν βροχή, γεγονός που ενθουσιάζει τον Νικ. Αυτή τη φορά ο ενθουσιασμός του θα είναι μεγαλύτερος καθώς ο θείος του θα του δώσει μια ψεύτικη μύτη.

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ

Ο Νικ και ο Άλεκ κάνουν κοπάνα από το σχολείο για να γλιτώσουν το μάθημα μαθηματικών. Στην αρχή νιώθουν ένα αίσθημα ελευθερίας αλλά μετά, αρχίζουν να νοσταλγούν το σχολείο και τα γέλια με τους συμμαθητές τους στο προαύλιο.

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Είναι Κυριακή και ο Νικόλας και οι φίλοι του συγκεντρώνονται στο κήπο, κουβαλώντας στρατιωτάκια και ένα χάρτινο κουτί, το οποίο θα παίξει τον ρόλο του κάστρου. Ο πατέρας του Νικόλα που βρίσκεται εκεί, αποφασίζει να τους βοηθήσει να κάνουν το κουτί να μοιάζει περισσότερο με κάστρο, γεγονός που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρονοβόρο.

ΑΘΛΟΜΑΧΙΕΣ

Ο Νικόλας και οι φίλοι του αποφασίζουν να κάνουν αθλομαχίες. Για να φανεί πιο αληθινό, ο νικητής θα κερδίσει και μετάλλιο. Γι’ αυτό το λόγο ο Νικόλας παίρνει ένα από τα τρόπαια που έχει ο πατέρας του στο σπίτι. Νικητής ανακηρύσσεται ο Τζέφρι, αλλά τα προβλήματα ξεκινούν όταν αρνείται να επιστρέψει το μετάλλιο στον Νικόλα.

Δημοφιλέστερες