Κωδικος Αλιας Δισκος Ν.5 Επεισοδια 16=19 / Alias
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Σίντνεϊ Μπρίστοου είναι μια όμορφη, νεαρή κοπέλα, με αθλητικό σώμα. Στο πρώτο της έτος στο Κολλέγιο στρατολογήθηκε από την SD-6, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, παρακλάδι της CIA. Μετά από λίγα χρόνια και αφού η Σίντνεϊ αποφασίζει να εκμυστηρευτεί τη διπλή ζωή της ως κατάσκοπος, στο αγόρι της, ο διαβολικός αρχηγός της SD-6 ? Άρβιν Σλόαν ? διατάζει τη δολοφονία του.

Σιγά-σιγά η Σίντνεϊ ανακαλύπτει ότι η SD-6 δεν είναι πλέον υπό την ομπρέλα της CIA αλλά έχει αποκοπεί και έχει δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο δίκτυο κατασκόπων που εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Η Σίντνεϊ ορκισμένη να εκδικηθεί το θάνατο του φίλου της, συμπράττει με την πραγματική CIA και ως «διπλή κατάσκοπος» πλέον κάνει ότι μπορεί για να φέρει την SD-6 ενώπιο της δικαιοσύνης.

Καθοδηγητής της στη CIA θα είναι ο Μάικλ Βον ο οποίος μαζί με τον πατέρα της, επίσης διπλό πράκτορα της CIA και της SD-6, θα την βοηθήσουν να πετύχει το σκοπό της. Στο δύσκολο αυτό έργο της, η Σίντνεϊ θα πρέπει να αντιμετωπίσει, επικίνδυνους δολοφόνους, κατασκόπους, τρομοκρατικές οργανώσεις και ταυτόχρονα να διαφυλάξει τη μυστική της ταυτότητα από το φιλικό της περιβάλλον.

Μια σειρά με πολύ δράση και σασπένς, με τη Τζένιφερ Γκάρνερ (Daredevil, Ηλέκτρα, Ξαφνικά 30) να πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Σίντνεϊ Μπρίστοου. Η σειρά, ξεκίνησε με τον πρώτο κύκλο επεισοδίων το 2001 και ολοκληρώθηκε το 2006. Ένα διάστημα μέσα στο οποίο συγκέντρωσε 36 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy από τις οποίες κέρδισε τις 4 (2002, 2003) και 5 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα με τη Τζένιφερ Γκάρνερ να κερδίζει Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Τηλεοπτική Σειρά το 2002

Δημοφιλέστερες