Αρθουρ Ο Εκατομμυριουχος Της Συμφορας / Arthur
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Όλο παιχνίδι, παιχνίδι, παιχνίδι... Ας δουλέψουμε και λίγο...
“Μια ξεκαρδιστική κωμωδία. Η Γκάρνερ είναι εκπληκτική και ο ταλαντούχος Μπραντ την αναδεικνύει ακόμα περισσότερο.” – Thelma Adams, US WEEKLY

Ο Ράσελ Μπραντ ανανεώνει εκπληκτικά το ρόλο του αξιαγάπητου εκατομμυριούχου Άρθουρ Μπαχ, ενός ανεύθυνου γόη που πάντα βασιζόταν σε δυο πράγματα για να επιβιώσει: την αμύθητη περιουσία του και τη νταντά που τον μεγάλωσε κ. Χόμπσον (η βραβευμένη με Oscar ® Έλεν Μίρεν) η οποία φροντίζει να τον σώζει από τις κακοτοπιές.

Τώρα όμως έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλλημα της ζωής του: πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα συνοικέσιο με το φιλόδοξο εταιρικό στέλεχος Σούζαν (Τζένιφερ Γκάρνερ) που θα του εξασφαλίσει την περιουσία του και την πολυτελή ζωή του, ή να προχωρήσει σε ένα αβέβαιο μέλλον με μόνο εφόδιο το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα – τη Ναόμι (Γκρέτα Γκέργουϊγκ), την αληθινή του αγάπη.

Με την έμπνευση της Ναόμι και την απροσδόκητη βοήθεια της Χόμπσον, ο Άρθουρ θα πάρει το πιο ακριβό ρίσκο της ζωής του και θα μάθει τι σημαίνει να είσαι άνδρας με ευθύνες σε αυτό το ριμέικ της πολυαγαπημένης βραβευμένης με Oscar® * ρομαντικής κωμωδίας Άρθουρ, Αυτός ο Καταπληκτικός Κύριος.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Δημοφιλέστερες