Fantastic Four Vol 1 Disk 2
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D11426
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Διάρκεια: 115'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Εφευρέτης, αστροναύτης και επιστήμονας, ο Δρ. Ριντ Ρίτσαρντς όλη του τη ζωή είχε ένα όνειρο και τώρα έφτασε η στιγμή να το πραγματοποιήσει: ηγείται μιας διαστημικής έρευνας, στο επίκεντρο μιας κοσμικής καταιγίδας. Εκεί, ελπίζει να ξεκλειδώσει τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα προς όφελος ολόκληρης της ανθρωπότητας... Οι εκτενείς κυβερνητικές περικοπές σχεδόν σκόρπισαν τις ελπίδες του οραματιστή επιστήμονα για αυτή την ιστορική πτήση. Ο Ριντ όμως κατάφερε να κλείσει μία οικονομική συμφωνία με τον αντίζηλό του από το κολέγιο και τώρα δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, τον Βίκτορ Φον Ντουμ. Στην ομάδα της αποστολής είναι μέλη ο αστροναύτης Μπεν Γκριμ, καλύτερος φίλος του Ριντ, η Σου Στορμ, πρώην κοπέλα του Ριντ και διευθύντρια στο τμήμα γενετικών ερευνών του Δρ. Ντουμ και ο θερμόαιμος μικρός αδερφός της Σου, ο πιλότος Τζόνι Στορμ. Υπό τον έλεγχο του δωρητή Φον Ντουμ, οι τέσσερίς τους απογειώνονται στο ταξίδι της ζωής τους. Η αποστολή συνεχίζεται ομαλά - μέχρι τη στιγμή που ο Ριντ ανακαλύπτει ένα λάθος στους υπολογισμούς για την ταχύτητα της επερχόμενης κοσμικής καταιγίδας. Μέσα σε λίγα λεπτά, το φαινόμενο τους έχει προσεγγίσει. Ο διαστημικός σταθμός βυθίζεται κυριολεκτικά μέσα σε νέφη κοσμικής ακτινοβολίας, η ραδιενέργεια της οποίας μεταλλάσσει γενετικά το πλήρωμα. Το DNA τους αλλάζει ανεπιστρεπτί... όπως και το μέλλον τους. Με την επιστροφή τους στη Γη, σύντομα αποκαλύπτονται οι επιδράσεις από την έκθεση στην ακτινοβολία. Ο Ριντ έχει αποκτήσει την ικανότητα να τεντώνει και να διαστρεβλώνει το σώμα του σε οποιοδήποτε σχήμα μπορεί να φανταστεί και ως αρχηγός της ομάδας, ονομάζεται Μίστερ Φαντάστικ. Η Σου μπορεί να γίνεται αόρατη - γι' αυτό και ονομάζεται Αόρατη Γυναίκα - όπως επίσης να παράγει και να εκτοξεύει ισχυρά πεδία δυνάμεων. Ο Τζόνι γίνεται γνωστός ως Πυρσός, όνομα και πράγμα δηλαδή, αφού μπορεί σε μια στιγμή να περικυκλώσει το σώμα του με φλόγες, αλλά και να πετάει. Όσο για τον Μπεν, η μετάλλαξή του είναι η πιο σοκαριστική: έχει γίνει το Πράγμα, ένα πορτοκαλί πλάσμα με υφή βράχου και υπεράνθρωπη δύναμη...

DISC 1
Επεισόδιο – Η προέλευση των “Τεσσάρων Φανταστικών”- Μέρος 1 Οι “Τέσσερις Φανταστικοί” εμφανίζονται ως επισκέπτες σε τηλεοπτικό μαραθώνιο στο πρόγραμμα υποτροφιών του κολλεγίου Ντίκ Κλάρκ για να διηγηθούν την ιστορία της προέλευσής τους και την πρώτη τους συνάντηση με τον Μαριονετίστα, ο οποίος ξεπερνά το μυαλό των ανθρώπων με τη βοήθεια μικρών πήλινων ομοιωμάτων.
Επεισόδιο - Η προέλευση των “Τεσσάρων Φανταστικών”- Μέρος 2 Συνεχίζοντας ως επισκέπτες στον τηλεμαραθώνιο, η ιστορία των “Τέσσερων Φανταστικών” μάχεται να ξεπεράσει τον Μαριονετίστα ολοκληρώνοντας με το Πράγμα να στρέφεται εναντίον τους.
Επεισόδιο – Ο Σίλβερ Σέρφερ και η έλευση του Γκαλάκτους, Μέρος 1 Ο Παρατηρητής προειδοποιεί τους “Τέσσερις Φανταστικούς” σχετικά με την επικείμενη απειλή από τον Γκαλάκτους, τον γίγαντα που καταβροχθίζει τον κόσμο και τον προάγγελό του Σίλβερ Σέρφερ.
Επεισόδιο - Ο Σίλβερ Σέρφερ και η έλευση του Γκαλάκτους, Μέρος 2 Ο Γκαλάκτους θα συνεχίσει να τρώει από τη γη, εκτός αν οι “Τέσσερις Φανταστικοί” μπορούν να βρουν ένα τρόπο να τον σταματήσουν. Το σχέδιο τους βάζει τη ζωή του Τζώννυ Στορμ σε κίνδυνο, αφήνοντας τον Σίλβερ Σέρφερ τη μόνη τους ελπίδα για σωτηρία.
Επεισόδιο - Σούπερ Σκράλ O αυτορκάτορας των Σκραλ εξαπολύει τον Σούπερ Σκραλ στους “Τέσσερις Φανταστικούς” επειδή του αρνήθηκαν την κατάκτηση της Γης. Μόνο η εξαιρετική δουλειά των “Τεσσάρων Φανταστικών” και η εξυπνάδα τους μπορεί να τους σώσει συγκριτικά με ένα ον το οποίο μπορεί να έχει το συνδυασμό όλων των δυναμεών τους.
Επεισόδιο - Episode - Ιδού η αρνητική ζώνη Μια πύλη στη Γη ανοίγει επιτρέποντας στον Ανίχιλους, έναν ισχυρό και τρομακτικό πολέμαρχο από την Αρνητική Ζώνη και στον άρχι – εχθρό Μπλάσταρ να εισβάλλουν στη Γη. Μόνο οι “Τέσσερις Φανταστικοί” μπορούν να αποτρέψουν τη θανάσιμη απειλή για τη ζωή στη Γη.
Επεισόδιο – Ο Άνθρωπος Τυφλοπόντικας
Ο κακός του υποκόσμου Άνθρωπος Τυφλοπόντικας απορροφά αξιοθέατα του κόσμου στο υπόγειο βασίλειό του και αιχμαλωτίζει τους “ Τέσσερις Φανταστικοί” σε μια αναζήτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Επεισόδιο - Ο Σίλβερ Σέρφερ και η επιστροφή του Γκαλάκτους Ο Γκαλάκτους επιστρέφει για να καταβροχθίσει τη Γη και τον Σίλβερ Σέρφερ ενώνοντας τους “Τέσσερις Φανταστικούς” για να τον σταματήσουν. Τα πράγματα παίρνουν μια τροπή προς το χειρότερο, καθώς ο Δόκτωρ Ντούμ κλέβει τη δύναμη του Σίλβερ Σέρφερ.
For Sale

Δημοφιλέστερες