Iron Man Vol.1 Disk 1
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D11427
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Διάρκεια: 147'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος και εφευρέτης Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης Αμερικανικής εταιρείας όπλων, έχει αποκτήσει τεράστια φήμη καθώς προασπίζεται με επιτυχία τα Αμερικανικά συμφέροντα παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια όμως μιας επίδειξης όπλων, ο Σταρκ πέφτει θύμα απαγωγής από στασιαστές και όλη του η ζωή ξαφνικά αλλάζει. Όταν αυτοί τον διατάζουν να φτιάξει ένα καταστροφικό όπλο για το μυστηριώδη επικεφαλής τους, ο Σταρκ βρίσκει την ευκαιρία και κατασκευάζει μια πανοπλία με τη βοήθεια της οποίας κατορθώνει και δραπετεύει.
Επιστρέφοντας στην Αμερική, ο Σταρκ πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και τις μέχρι τότε αποφάσεις του προκειμένου να αλλάξει, παρά τις αντιρρήσεις του στενού του συνεργάτη.

DISC 1
Επεισόδιο 1 …και η θάλασσα παραιτείται από τους νεκρούς της Ένα Ρωσικό υποβρύχιο βυθίζεται και το πλήρωμά του μετατρέπεται σε ραδιοενεργά ζόμπι. Μόνο ο Άιρον Μαν μπορεί να σταματήσει τον διαβολικό Μανδαρίνο και τα θανάσιμα πλάνα του να κυριαρχήσει στον κόσμο.
Επεισόδιο 2 Δεδομένα στο χάος Ο Τόνυ Στάρκ πλαισιώνεται από τον Τζάστιν Χάμμερ και το Μανδαρίνο ο οποίος συλλαμβάνει δορυφόρους Σταρκ με σκοπό να προκαλέσει την οικονομική καταστροφή. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη όταν ο ζωντανός υπολογιστής ΜΟΝΤΟΚ παίζει παιχνίδια του μυαλού.
Επεισόδιο 3 Συντροφία μου η σιωπή, προορισμός μου ο θάνατος Η απαγωγή ενός παιδιού από το Μανδαρίνο και τον Χάμμερ παρασύρει τον Άιρον Μαν σε έναν εικονικό κόσμο. Αποδυναμωμένος και με κατεστραμμένη την πανοπλία του, η ασφαλής επιστροφή του στην πραγματικότητα μοιάζει να είναι απίθανη.
Επεισόδιο 4 Το Γκριμ Ρίπερ φορά το αντικολλητικό παλτό του Ο Μανδαρίνος κλέβει το μαχητικό αεροπλάνο του Στάρκ, το Γκριμ Ρίπερ, αφήνοντας τον Άιρον Μαν να αποτρέψει τις καταστροφικές συνέπειες μιας δυσάρεστης παραβίασης της ασφάλειας.
Επεισόδιο 5 Γεια σου! Είμαι ο Ούλτιμο, ο απελευθερωτής σου Ο κοιμισμένος γίγαντας Ούλτιμο ξυπνά προς όφελος του Μανδαρίνου και ο Άιρον Μαν πρέπει να σταματήσει την καταστροφική αποστολή του ρομπότ.
Επεισόδιο 6 Εχθρός εκτός, Εχθρός εντός Έπειτα από την απαγωγή ενός μοντέλου, που αποδεικνύεται ότι έιναι η γυναίκα του ΜΟΝΤΟΚ, ο Μανδαρίνος απειλείται με την απόλυτη προδοσία καθώς η φονική μηχανή του στρέφεται στον Άιρον Μαν για βοήθεια.
Επεισόδιο 7 Η αποτυχία του συστήματος σκόπευσης Χώκαι Ο Άιρον Μαν έχει το βλέμμα του στραμμένο στο σύστημα σκόπευσης Χώκαι, όταν αρχίζει να υποψιάζεται την αποτυχία της ομάδας του Μανδαρίνου μετά από μια απόπειρα κλοπής κατά του Τόνυ Στάρκ.
Επεισόδιο 8 Η προέλευση του Μανδαρίνου Η πηγή των εκπληκτικών δυνάμεων του Μανδαρίνου αποκαλύπτεται όταν η Σπάιντερ-γούμαν, ο Σέντσουρι και η Κόκκινη Μάγισσα σκοντάφτουν πάνω στο ηλεκτρονικό του ημερολόγιο.

Δημοφιλέστερες