Iron Man Vol 1 Disk 2
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D11428
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Διάρκεια: 126'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος και εφευρέτης Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης Αμερικανικής εταιρείας όπλων, έχει αποκτήσει τεράστια φήμη καθώς προασπίζεται με επιτυχία τα Αμερικανικά συμφέροντα παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια όμως μιας επίδειξης όπλων, ο Σταρκ πέφτει θύμα απαγωγής από στασιαστές και όλη του η ζωή ξαφνικά αλλάζει. Όταν αυτοί τον διατάζουν να φτιάξει ένα καταστροφικό όπλο για το μυστηριώδη επικεφαλής τους, ο Σταρκ βρίσκει την ευκαιρία και κατασκευάζει μια πανοπλία με τη βοήθεια της οποίας κατορθώνει και δραπετεύει.
Επιστρέφοντας στην Αμερική, ο Σταρκ πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και τις μέχρι τότε αποφάσεις του προκειμένου να αλλάξει, παρά τις αντιρρήσεις του στενού του συνεργάτη.

DISC 2
Επεισόδιο 9 Ο Άιρον Μαν στη δεύτερη δύναμη, Μέρος 1 Ο Μανδαρίνος και ο ΜΟΝΤΟΚ δημιουργούν ένα διαβολικό ψεύτικο Άιρον Μαν ο οποίος κλέβει το αντίδοτο για ένα θανατηφόρο ιό. Καθώς ο κόσμος απειλείται, το μόνο σίγουρο είναι ότι κατηγορίες κατά του πραγματικού Άιρον Μαν θα είναι βαριές.
Επεισόδιο 10 Ο Άιρον Μαν στη δεύτερη δύναμη, Μέρος 2 Με το διαβολικό δεύτερο Άιρον Μαν να απειλεί ότι θα απελευθερώσει τον ιό στην περιοχή του Λος Άντζελες, μια σύγκρουση των θωρακισμένων τιτάνων είναι ο μόνος τρόπος για τον πραγματικό Άιρον Μαν να αποκαταστήσει τη θιγμένη του εικόνα.
Επεισόδιο 11 Η προέλευση του Άιρον Μαν, Μέρος 1 Ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, καθώς ο βαριά τραυματισμένος Άιρον Μαν ενεργοποιεί την προσωπική μονάδα μνήμης του για να παραμείνει ζωντανός, ενώ ταυτόχρονα διώκεται από τον πύρινο δράκο Φινγκ Φάνγκ Φούμ.
Επεισόδιο 12 Η προέλευση του Iron Man, Μέρος 2 Η μονάδα μνήμης αφηγείται την προέλευση του Άιρον Μαν. Εν τω μεταξύ ο Τόνυ Στάρκ προσκολλάται σε έναν παγετώνα με την ελπίδα να διασωθεί πριν καταφθάσει ο Μανδαρίνος.
Επεισόδιο 13 Ο γάμος του Άιρον Μαν Καθώς ο Τόνυ Στάρκ παντρεύεται τη Τζούλια Κάρπεντερ γνωστή και ως Σπάιντερ-γούμαν ταυτόχρονα μια τέλεια συνεργασία απειλείται από έναν όρκο που έχει δώσει ο Μανδαρίνος ο οποίος είναι έτοιμος να αποκαλύψει τη μυστική ταυτότητα του Άιρον Μαν.

Δημοφιλέστερες