Iron Man Vol.2 Disk 1
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D11535
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Διάρκεια: 168'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Disc 1
Επεισόδιο 1
Το κτήνος μέσα του… Μια τρομακτική ιστορία όπου ο Μάνταριν προσπαθεί να κλέψει την πανοπλία του Iron Man αρχίζοντας έτσι να χάνεται, όταν ο Τόνι Στάρκ επινοεί το θάνατό του και Φινγκ Φάνγκ Φουμ προδίδει τους απατεώνες.
Επεισόδιο 2
Φωτιά και Βροχή Μια πόλη συσκότισης προωθεί τον Φάιρμπραντ στο δρόμο με σκοπό την εκδίκηση ενάντια στην Επιχειρήση Σταρκ για το θάνατο του πατέρα του. Στη συνέχεια, ο Iron Man και η πολεμική μηχανή μπαίνουν μέσα σε καυτό νερό καθώς σπάει το φράγμα.
Επεισόδιο 3
Σιδερένιο κελί Ένας διαστημικός σταθμός ο οποίος σαμποτάρεται από εξεγερμένους επιστήμονες είναι η αιτία μιας τρομοκρατικής επίθεσης στη Γη. Οι άμυνες του Iron Man δοκιμάζονται στο όριο προσπαθώντας να αποτρέψουν την καταστροφή της Νέας Υόρκης.
Επεισόδιο 4
Όχι και τόσο μακριά από το δέντρο O Τόνι Στάρκ σώζει τον δήθεν νεκρό πατέρα του από τα κεντρικά γραφεία της AIM και υποψιάζεται μια συγκάλυψη από την ειρηνευτική δύναμη ΑΣΠΙΔΑ. Υπάρχει μια έκπληξη, καθώς ο Iron Man αντιμετωπίζει μια επώδυνη εξαγορά.
Επεισόδιο 5
Η ομορφιά πόνο δε γνωρίζει Φρικτά παραμορφωμένη η Μαντάμ Mασκ παρασύρει τον πρώην-φίλο της Τόνι Στάρκ σε ένα οικόπεδο για να κλέψουν ένα αρχαίο και ισχυρό κόσμημα. Μπορεί ο Iron Man να αποτρέψει την καταστροφή στο Κάιρο ή το μόνο που θα πετύχει είναι μια ρωγμή στην πανοπλία του;
Επεισόδιο 6
Ο Iron Man, στο εσωτερικό Ο Iron Man συρρικνώνεται για να θάψει ένα σωτήριο εμφύτευμα στη σπονδυλική στήλη του Χώκαι. Ενώ αγωνίζονται ενάντια στο ανοσοποιητικό σύστημα του τοξότη, ένας αγώνας με τον Ούλτιμο βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο.
Eπεισόδιο 7
Απόμακρα Όρια Καθώς ο Iron Man καλείται να παρακολουθήσει ένα επικίνδυνο αντικείμενο αγνώστης ταυτότητας, ένα ενεργειακό σκάψιμο αντιμέτωπο με τον Άνθρωπο- Τιτάνιο μπορεί να οδηγήσει σε μια παγκόσμια εξόντωση.
Επεισόδιο 8
Θωρακισμένοι Πόλεμοι, Μέρος 1 Όταν ο Κρίμσον Ντάιναμο κλέβει την τεχνολογία Σταρκ για να διαπράξει μια εκρηκτική φρικαλεότητα, ο Iron Man αναλαμβάνει την ευθύνη και έτσι ξεκινά μια βεντέτα ενάντια στον εγκληματικό κόσμο.

Δημοφιλέστερες