Spider Man Vol 5 Disk N.2
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D11569
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Mono
  • Παραγωγή: 2008
  • Διάρκεια: 140'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση / ενοικίαση για της προσεχώς ταινίες
Επεισόδιο - Έξι ξεχασμένοι πολεμιστές, κεφάλαιο 5 – Η αξία του ηρωισμού Ο αδίστακτος τρομοκράτης Ρέντ Σκάλ εξαπολύει την απόλυτα καταστροφική συσκευή του. Ο Spiderman και οι πολεμιστές του ξεκινούν την αναζήτηση μιας δίνης που θα αντιμετωπίσει την καταστροφή του κόσμου.
Επεισόδιο – Η επιστροφή του Χάιντρο – Μαν, Μέρος 1 Ο Spiderman και η Μάυρη Γάτα μπλέκονται σε περίπλοκες καταστάσεις, αφότου ο κακός Χάιντρο – Μαν απαγάγει τη Μαίρυ Τζέην κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου μήνα του μέλιτος της, στους Καταράκτες του Νιαγάρα.
Επεισόδιο – Η επιστροφή του Χάιντρο – Μαν, Μέρος 2 Η Μαίρυ Τζέην αποκτά τη δύναμη του Χάιντρο – Μαν, ο οποίος την απαγάγει ξανά. Ο Spiderman σκαρφίζεται έναν τρόπο για να τη βρει και να προετοιμαστεί για την τελική μάχη…
Επεισόδιο - Μυστικοί Πόλεμοι, Κεφάλαιο 1, Ο ερχομός Η ιστορία των «Μυστικών Πολέμων» πυροδοτεί την απόλυτη σχέση ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Η παντοδύναμη οντότητα, ο Μπιγιόντερ, παρασύρει το Spiderman σε μια μάχη μεταξύ των σούπερ ηρώων της γης και των κακών για να σώσει ένα ξένο πλανήτη.
Επεισόδιο - Μυστικοί Πόλεμοι, Κεφάλαιο 2 – Το Γάντι του Ρέντ Σκάλ Οι “Τέσσερις Φανταστικοί” αφήνουν στη μάχη τον Δόκτωρ Ντούμ. Εν τω μεταξύ η Μαύρη Γάτα εντάσσεται στη μάχη των ηρώων ενάντια στον Ρέντ Σκαλ, τον Δόκτωρ Όκταπους και την Άλιστερ Σμάιθ, με σκοπό να προστατέψει τους επαναστάτες του ξένου πλανήτη.
Επεισόδιο - Μυστικοί Πόλεμοι, Κεφάλιο 3 – Η μοίρα Στον ξένο πλανήτη του Δόκτωρ Ντούμ, το Πράγμα μετατρέπεται σε άνθρωπο και οι ήρωες φυλακίζονται. Έπειτα, ο εγωιστής δικτάτορας Ντούμ κλέβει τις δυνάμεις του Μπιγιόντερ και απειλεί να τους εξαγοράσει.
Επεισόδιο – Αραχνοπόλεμοι, Κεφάλαιο 1 – Πραγματικά δεν αντέχω τους κλώνους! Οι Σίκρετ Γουόρς νίκησαν αλλά η μάχη συνεχίζεται καθώς ο Spiderman μεταφέρεται σε άλλη διάσταση. Εκεί, συνεργάζεται με πέντε κλώνους για να αντιμετωπίσει τον Σπάιντερ-Κάρνατζ, ένα διαβολικό Spiderman συνδεδεμένο με το βίαιο παράσιτο Κάρνατζ.
Επεισόδιο – Αραχνοπόλεμοι, Κεφάλαιο 2 – Αντίο Spiderman Σε μια αποστολή με σκοπό να νικήσει τον Κάρνατζ και να σώσει την πραγματικότητα, ο Spiderman ταξιδεύει ανάμεσα από διαστάσεις, όπου γίνεται μια συνάντηση – έκπληξη με τον πρόεδρο της Μάρβελ Κόμικς Σταν Λι!

Δημοφιλέστερες