Ο Μικρος Νικολας 15 Η Μπαλα Του Ραγκμπι / Le Petit Nicolas 15
  • Δευτερεύων τίτλος: Le Petit Nicolas 15
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D12384
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Διάρκεια: 91'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Μπάλα του Ράγκμπι
O Ζοφρί φέρνει μία μπάλα του ράγκμπι στο σχολείο. Εξηγεί στους φίλους του ότι το ράγκμπι παίζεται με τα χέρια και είναι ένα παιχνίδι όπου σπρώχνει ο ένας τον άλλον. Οι φίλοι του ενθουσιάζονται αμέσως και το δοκιμάζουν. Το διασκεδάζουν πολύ, αλλά πρέπει να είναι προσεχτικοί γιατί, αν δεν παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες, θα χτυπήσουν.
Τα Αυτοκίνητα Ο Ζοφρί καλεί τους φίλους του να φάνε στον κήπο και παράλληλα έχει την ευκαιρία να τους δείξει τα παιχνίδια του. Το αγαπημένο του είναι ένα κόκκινο αυτοκίνητο με πετάλια. Είναι ένα ακριβές αντίγραφο ενός αυτοκινήτου του πατέρα του. Φυσικά, όλοι θέλουν να το “οδηγήσουν”.
Ολομόναχοι! Σήμερα το βράδυ οι γονείς του Νικόλα θα φάνε μαζί με τους Μπλεντούρ και μερικούς ακόμα φίλους. Εκτός του ότι στο δείπνο θα είναι μόνο μεγάλοι και είναι πολύ πιθανό ο Νικόλας να βαρεθεί, δεν υπάρχει και κάποιος για να τον κρατήσει, οπότε ο Νικόλας θα μείνει μόνος του στο σπίτι.
Το Πικνικ Σήμερα, έχει τέλειο καιρό! Ο Νικόλας και ο Αλσέστ παίζουν στον κήπο μπάντμιντον και ο πατέρας του Νικόλα διαβάζει εφημερίδα. Η μητέρα του Νικόλα έχει μια ωραία ιδέα, την οποία ανακοινώνει αμέσως: να πάνε στην εξοχή για πικ νικ!
Τα Δίδυμα Τα ξαδέρφια του Νικόλα, ο Ρος και ο Λαμπέρ, που είναι δίδυμοι, θα περάσουν το Σαββατοκύριακο σπίτι του. Όμως, πολύ γρήγορα αρχίζουν να τσακώνονται συνέχεια για ένα ζευγάρι πατίνια. Ο Νικόλας προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.
O Σουπιάς Σήμερα, ο δάσκαλος λείπει. Καθώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης, ο Μπουιγιόν, ο επιστάτης του σχολείου, θα επιβλέπει τα παιδιά. Στον Νικόλα και τους φίλους αυτό δεν αρέσει καθόλου, επειδή ο Μπουιγιόν είναι πολύ αυστηρός. Ευτυχώς, θα χρειαστεί να πάει για λίγο στο γραφείο του διευθυντή και ο Ανιάν αναλαμβάνει να επιβλέπει την τάξη...
Ο Γιατρός Αύριο, στο σχολείο, τα παιδιά θα πρέπει να εμβολιαστούν. Αυτό δημιουργεί ένα νέο άγχος στον Νικόλα και τους φίλους του. Ο Ζοφρί, μάλιστα, διαδίδει φήμες ότι η σύριγγα είναι τεράστια και ότι το τσίμπημά της πονάει πολύ!

Δημοφιλέστερες