Η Μουσα / The Muse
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο ΄Αλμπερτ Μπρουκς σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί σε μια κωμωδία γύρω από τα παρασκήνια του Χόλιγουντ. Υποδύεται τον Στήβεν Φίλιπς, ένα διάσημο και πετυχημένο σεναριογράφο, ο οποίος πιστεύει πως οι δύσκολες μέρες έχουν περάσει, τον περιμένει καινούργια δόξα και περισσότερα λεφτά, ώσπου σ΄ ένα επαγγελματικό γεύμα πληροφορείται την αλήθεια: είναι πλέον άνεργος και με μηδενικές προοπτικές.
Στερημένος απ΄ το σπίτι, το γραφείο, τη δουλειά και κυρίως την επαγγελματική του φήμη, ο Στήβεν συνειδητοποιεί ότι χτυπήθηκε από μια συνηθισμένη «ασθένεια» των συγγραφέων: απλά στέρεψε από φρέσκες και έξυπνες ιδέες. Αποφασισμένος να κερδίσει ξανά τη ζωή του, ζητά τη βοήθεια μιας σύγχρονης Μούσας, η οποία έχει το σώμα και το πρόσωπο της Σάρον Στόουν!
Βέβαια δεν είναι εύκολο να ορθοποδήσεις από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι ο Στήβεν διακινδυνεύει να χάσει και τη γυναίκα του και τον αυτοσεβασμό του, προκειμένου να γράψει το σενάριο που θα τον ανεβάσει πάλι ψηλά. ΄Ομως για κάθε τι που κερδίζεις πρέπει να πληρώνεις ένα τίμημα.

Δημοφιλέστερες