Γυναικα Απο Πανω / Woman On Top
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η Ιζαμπέλα κι ο Τονίνο ζουν ευτυχισμένοι στην παραθαλάσσια πόλη της Μπαία στη Βραζιλία. Η Ιζαμπέλα αγαπά τρελά τον άντρα της και φροντίζει να κρατά το πάθος του αναμμένο με υπέροχα γεύματα που μαγειρεύει, συνδυάζοντας εξωτικά μπαχαρικά, φυτά και υλικά και μια δεξιοτεχνία που μετατρέπει και το πιο απλό φαγητό σε παραδείσια εμπειρία του ουρανίσκου.
Στο εστιατόριο που έχουν οι δυο τους, η Ιζαμπέλα είναι διαρκώς θαμμένη στην κουζίνα τη στιγμή που ο Τονίνο δεν περιορίζεται απλώς να σερβίρει αλλά και να φλερτάρει με κάθε όμορφη πελάτισσα. Η Ιζαμπέλα κάνει ότι δε βλέπει, μιας κι εκτός όλων των άλλων πρέπει να αντιμετωπίσει και μια παράξενη ασθένεια που την τυραννά: ένα έντονο αίσθημα ναυτίας την αποτρέπει να μπει σε αυτοκίνητο εκτός αν οδηγεί αυτή, αποφεύγει τα ασανσέρ και προτιμά ν΄ ανεβεί με τα πόδια, ενώ ακόμη και στο χορό αναλαμβάνει αυτή το ρόλου του καβαλιέρου.
Κι αν ο Τονίνο υποχωρεί σε όλα, εκεί που πληγώνεται ανεπανόρθωτα το αρσενικό του ταμπεραμέντο είναι στον έρωτα: ακόμη κι εκεί η Ιζαμπέλα πρέπει να βρίσκεται? από πάνω. Ως τη στιγμή που πιάνει τον άντρα της στην αγκαλιά μιας άλλης, η οποία προφανώς δεν έχει πρόβλημα να βρίσκεται? από κάτω.
Η Ιζαμπέλα ζητά απ΄ τη θεά της θάλασσας να της γιατρέψει τον έρωτα για τον άπιστο σύζυγο κι όταν η προσευχή της εκπληρώνεται, τότε με ελαφριά την καρδιά και μπόλικο κουράγιο μαζεύει τα πράγματά της κι αναχωρεί για το Σαν Φρανσίσκο για μια καινούργια ζωή.
Κι όταν θα καταφέρει να φτάσει πολύ ψηλά, θα συνειδητοποιήσει ότι ο χειρότερος τρόπος για να ξεχάσεις έναν έρωτα είναι να φύγεις μακριά απ΄ αυτόν?

Δημοφιλέστερες