Στα Χρονια Της Απληστιας / The Claim
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η ιστορία ξεκινά 20 χρόνια μετά τον Πυρετό του Χρυσού το 1849, ο οποίος οδήγησε σε ένα από τα μεγαλύτερα κύματα μετανάστευσης στην ιστορία, καθώς μισό εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο κινήθηκαν σε αγέλες με προορισμό την Καλιφόρνια σε αναζήτηση του φημολογούμενου χρυσού.
Ο Ντάνιελ Ντίλον (Πίτερ Μάλαν) είναι ένας χρυσοθήρας που αψήφησε τις δυσκολίες του χειμωνιάτικου τοπίου και συσσώρευσε τεράστια πλούτη, γίνοντας ο πραγματικός «βασιλιάς» της ακμάζουσας ορεινής πόλης Kingdom Come , όπου είναι ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων της τράπεζας, του ορυχείου και του ξενοδοχείου. Έχει κερδίσει μέχρι και την αφοσίωση της Λουσία (Μίλα Γιόβοβιτς), ιδιοκτήτριας του τοπικού πορνείου.
Η άφιξη στην πόλη τριών ξένων θα τον κάνουν να αντιμετωπίσει κατάματα την τυφλή του φιλοδοξία και απληστία που τον οδήγησαν στην επιτυχία. Ο ένας είναι ο κ. Νταλγκλίς (Γουές Μπέντλι), ένας εκτιμητής που ήρθε για να διαπιστώσει την καταλληλότητα της περιοχής, προκειμένου να περάσει από ?κει η σιδηροδρομική γραμμή. Από την απόφασή του, εξαρτάται και το μέλλον της πόλης. Οι άλλοι είναι δυο γυναίκες ? η όμορφη νεαρή Χόουπ (Σάρα Πόλεϊ) και η μεγαλύτερη κι αδύναμη Έλενα (Ναστάζια Κίνσκι) ? που κατέχουν μυστικά από το παρελθόν του Ντίλον, τα οποία μπορούν να επιφέρουν την καταστροφή του...

Από τον Μάικλ Γουίντερμποτομ - το βραβευμένο δημιουργό του Jude, του Butterfly Kiss, του Wonderland - μια συγκινητική ιστορία για τον εσωτερικό αγώνα ανάμεσα στη δύναμη της παρόρμησης και του ενστίκτου αλλά και την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα και αφοσίωση.

Δημοφιλέστερες