Metropolis - Metoroporisu
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Animation μεγάλου μήκους που βασίζεται στο ομώνυμο, δημοφιλέστατο κόμικ του Οσάμου Τεζούκα, αλλά και στο κλασικό, ομώνυμο αριστούργημα του Φριτζ Λανγκ.
Animation μεγάλου μήκους που βασίζεται στο ομώνυμο, δημοφιλέστατο κόμικ του Οσάμου Τεζούκα, αλλά και στο κλασικό, ομώνυμο αριστούργημα του Φριτζ Λανγκ. ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ: μια γιγάντια, δαιδαλώδης πόλη, όπου στο μακρινό μέλλον, άνθρωποι και ρομπότ ζουν ειρηνικά. Η Τίμα είναι ένα μυστηριώδες ανθρωποειδές που, όμως, νομίζει πως είναι άνθρωπος! Τώρα, η Τίμα πρέπει όχι μόνο να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα και να πολεμήσει για τον έρωτά της με τον γοητευτικό Κενίτσι, αλλά και να σώσει ολόκληρη την πόλη από τα μοχθηρά σχέδια του δικτάτορα Ρεντόκο! Το πιο προοδευτικό καρτούν της εποχής μας διαθέτει δύναμη, ζωντάνια, μεγαλειώδη σχεδιασμό και ειδικά εφέ που εντυπωσιάζουν. Το πιο σημαντικό στοιχείο, ωστόσο, πέρα και από τους φανατικούς οπαδούς που έχει αποκτήσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, είναι η ένθερμη υποστήριξη του βιρτουόζου δημιουργού, Τζέιμς Κάμερον (Τιτανικός, Εξολοθρευτής) που σε σχετική του αναφορά στην υψηλής αισθητικής animation ταινία δήλωσε: Έχει ομορφιά, έχει δύναμη, έχει μυστήριο, μα πάνω από όλα...
καρδιά. Οι εικόνες του θα σας σημαδέψουν για πάντα». Ανακαλύψτε τη μαγεία του κινουμένου σχεδίου σε μια ταινία ταινία κινουμένων σχεδίων που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές (Θυμίζει δημιουργίες του Κιούμπρικ, αλλά και το Blade-Runner. Εκπληκτικά τα ειδικά εφέ! GUARDIAN). Kυκλοφορεί σε 2 DVD!

Δημοφιλέστερες