Ινδιανικο Αιμα / The Doe Boy
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Περιπέτεια, που συγκίνησε όπου κι αν προβλήθηκε! Ένας οργισμένος έφηβος, ο Χάντερ αρνείται να αποδεχτεί το ινδιάνικο αίμα στις φλέβες του, καθώς η μητέρα του είναι μια αυθεντική Ινδιάνα Τσερόκι.
Περιπέτεια, που συγκίνησε όπου κι αν προβλήθηκε! Ένας οργισμένος έφηβος, ο Χάντερ αρνείται να αποδεχτεί το ινδιάνικο αίμα στις φλέβες του, καθώς η μητέρα του είναι μια αυθεντική Ινδιάνα Τσερόκι. Διχασμένος ανάμεσα στην καταγωγή από τη μητέρα του και την καταγωγή του πατέρα του που είναι Λευκός και με το στίγμα μιας ασθένειας που τον καθιστά ξένο τόσο στο ένα μισό της καταγωγής του, όσο και στο άλλο, ο Χάντερ θα χρειαστεί να ανακαλύψει την ταυτότητά του μέσα από δοκιμασίες τόσο της ψυχής όσο και της σωματικής αντοχής του...

Ο Τζέιμς Ντιβάλ (60 δευτερόλεπτα) πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή περιπέτεια, που απογειώνει με τα συναισθήματα που ξυπνά. Ψυχολογική ένταση και εντυπωσιακές ερμηνείες σε μια ταινία, που συμμετείχε επίσημα στο φεστιβάλ της Ντοβίλ και τιμήθηκε με 4 βραβεία στο κινηματογραφικό φεστιβάλ American Indian.

Δημοφιλέστερες