Τσαμπ - Πρωταθλητης / The Champ
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Μπίλι Φλιν, πρώην πρωταθλητής του μποξ, μάχεται πλέον για να εξασφαλίζει σε εκείνον και τον 8χρονο γιό του τα προς το ζην. Ο πάλαι ποτέ “βασιλιάς” των ρινγκ, κατάντησε ψυχολογικό ράκος όταν τον εγκατέλειψε η γυναίκα του με τον μόλις ενός έτους γιό τους, Τι-Τζέι. Απογοητευμένος, αφήνει πίσω του τον κόσμο της πυγμαχίας, μετακομίζει στην Φλορίντα, αλλά η δουλειά που βρίσκει ως εκπαιδευτής αλόγων παρέχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι κακές του συνήθειες και η αγάπη του για τον τζόγο θέτει την, διμελή πλέον, οικογένεια σε πολλούς κινδύνους, όταν όμως διακυβεύεται το μέλλον του μονάκριβου γιου του, δεν έχει άλλη λύση από το να μαζέψει τα κομμάτια του και να επιστρέψει στο ρινγκ...

Το αριστούργημα, που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Φράνκο Ζεφιρέλι και τις αστείρευτες υποκριτικές ικανότητες του Γιόν Βόιτ, θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές ταινίες όλων των εποχών.

Ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1931, που χάρισε στον πρωταγωνιστή της Γουόλας Μπίρι το βραβείο Όσκαρ Ανδρικής Ερμηνείας..

Δημοφιλέστερες