Η Ιστορια Των Παιχνιδιων 2 / Toy Story 2

Αγορά / Buy Now

Τιμή: 5.00€

Έξοδα αποστολής / Shipping


Ελλάδα / Greece only: 6,50€

Worldwide: 9,50€

Τα παιχνίδια θα είναι πάντα παιχνίδια, εκτός βέβαια από τις στιγμές εκείνες που οι ιδιοκτήτες τους δεν παίζουν μαζί τους. Τώρα η παιχνιδοπαρέα από το δωμάτιο του ?ντι είναι για δεύτερη φορά πανέτοιμη να επιδείξει τις δυνατότητές της στην κωμική περιπέτεια `Toy Story 2`, τη συναρπαστική συνέχεια της θρυλικής μεγάλης επιτυχίας του 1995 που κατέκτησε κοινό και κριτικούς, με συνολικές εισπράξεις 360 εκατ. δολαρίων. Ο Γούντι, ο Μπαζ Λαϊτγίαρ και οι πολύχρωμοι φίλοι τους ζωντανεύουν ξανά, αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες περιπέτειες και συναντούν νέους συναρπαστικούς χαρακτήρες στην αστεία και συγκινητική αυτή ταινία, όπου η υπερσύγχρονη τεχνολογία προσδίδει μαγικές διαστάσεις στην ιστορία. Η ταινία βραβεύθηκε φέτος με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Κωμωδία / Μιούζικαλ.

Όταν ο Άντι πηγαίνει για καλοκαιρινές διακοπές στην κατασκήνωση, τα παιχνίδια έχουν το σπίτι όλο δικό τους - ή τουλάχιστον το υπνοδωμάτιο του αγοριού. Ο καουμπόι Γούντι στενοχωριέται αρχικά που ο αγαπημένος του ιδιοκτήτης δεν τον παίρνει μαζί του, αλλά η παρέα με τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι πάντοτε ευχάριστη και γεμάτη εκπλήξεις. Η διασκέδαση, όμως, σταματάει προσωρινά, όταν η μητέρα του ?ντι αποφασίζει να ξεφορτωθεί τα παλιά του παιχνίδια και στήνει μία μίνι υπαίθρια αγορά στην αυλή του σπιτιού. Ο γενναίος Γούντι σώζει τον άρρωστο πιγκουίνο Γουίζι, αλλά ο ίδιος βρίσκεται κατά λάθος ανάμεσα στα παιχνίδια προς πώληση. Εκεί τον ανακαλύπτει ο Αλ ΜακΓουίγκιν, ένας δαιμόνιος συλλέκτης παιχνιδιών.

Όταν η μαμά του ?ντι αρνείται να τον πουλήσει, ο Αλ δεν διστάζει να αρπάξει κρυφά τον Γούντι, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένα πολύτιμο κομμάτι συλλεκτικής αξίας. Ο ίδιος ανακαλύπτει ότι ο αυθεντικός Γούντι ήταν ο πρωταγωνιστής ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού σώου της δεκαετίας του `50.

Έγκλειστος στο σπίτι του Αλ, έχει μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίσει τους τρεις συμπρωταγωνιστές του: το φοβερό του άλογο, την Τζέσι και τον Βρωμο-Πιτ τον Χρυσοθήρα. Όλοι τους προορίζονται να κοσμήσουν με την παρουσία τους το Μουσείο Παιχνιδιών του Τόκιο.

Από την άλλη, στο δωμάτιο του ?ντι, η αναταραχή είναι μεγάλη. Τώρα είναι η σειρά του Μπαζ Λαϊτγίαρ να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα παιχνίδια - από τον Κύριο Πατάτα και τον Σούστα μέχρι το Ζαμπόν και τον Ρεξ - και να ηγηθεί μίας ριψοκίνδυνης αποστολής διάσωσης του Γούντι, προτού επιστρέψει στο σπίτι ο Άντι και συνειδητοποιήσει ότι λείπει το αγαπημένο του παιχνίδι

Δημοφιλέστερες