Προσκληση Σε Γευμα Απο Ενα Υποψηφιο Δολοφονο / Murder By Death
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


«Έχουμε την χαρά να σας καλέσουμε σε ένα δείπνο μετά φόνου...».
Αυτή η πρόσκληση έφτασε στα χέρια πέντε από τους διασημότερους ντετέκτιβ στον κόσμο. Οικοδεσπότης, ο Λάιονελ Τουέιν, ένας εκκεντρικός εκατομμυριούχος που μένει σε μία απομονωμένη έπαυλη στη Βόρεια Καλιφόρνια. Τους καλεσμένους υποδέχεται ο ηλικιωμένος τυφλός μπάτλερ Τζέιμσερ Μπένσονμαμ, ο οποίος έχει εξασφαλίσει για το Σαββατοκύριακο τη βοήθεια της κωφάλαλης μαγείρισσας και υπηρέτριας, Γιέτα.

Καλεσμένοι, λοιπόν, ο Μάιλο Περιέ, ο γνωστός Βέλγος ντετέκτιβ της αστυνομίας, συνοδευόμενος από τον πιστό του σοφέρ. Ο Σαμ Ντάιαμοντ, ο πιο φημισμένος μυστικός αστυνομικός του Σαν Φρανσίσκο, μαζί με τη συνοδό του, Τες. Η διάσημη Αγγλίδα Τζέσικα Μαρμπλς, μαζί με τη νοσοκόμα Μις Γουίδερς. Ο Σίντνεϊ Γουάνγκ, ο άσος μυστικός πράκτορας του αστυνομικού σώματος της Καταλίνα, έρχεται παρέα με τον υιοθετημένο του γιο, Γουίλι. Τέλος, ο ξακουστός και σοφιστικέ γνώστης του εγκλήματος Ντικ Τσάρλεστον, εμφανίζεται μαζί με τη γυναίκα και συνεργάτιδά του, την κομψή και πλούσια Ντόρα, αλλά και το μονάκριβο σκυλάκι τους!

Την ώρα του δείπνου, που όχι απλώς δεν έχει σερβιριστεί αλλά δεν έχει καν ετοιμαστεί, ο εγωκεντρικός Τουέιν αποκαλύπτει ότι κάποιος μέσα στην τραπεζαρία θα δεχτεί δώδεκα φονικές μαχαιριές, ακριβώς μόλις το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα. Ο Τουέιν, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία στην αστυνομική λογοτεχνία, προκαλεί τους καλεσμένους του να λύσουν το επερχόμενο έγκλημα. Όποιος βρει το κλειδί του μυστηρίου, θα γίνει κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος και θα αναγνωριστεί ως ο Νο 1 ντετέκτιβ παγκοσμίως.

Οι πόρτες είναι κλειδωμένες. Τα παράθυρα είναι σφραγισμένα. Κανένας δεν μπορεί να βγει από το σπίτι πριν από το ξημέρωμα της Κυριακής. Δωμάτια εμφανίζονται και εξαφανίζονται. Το ίδιο και ένα πτώμα! Οι ονομαστοί ντετέκτιβ επιστρατεύουν το μυαλό και τις δυνάμεις τους, τόσο ο ένας κατά του άλλου, όσο και όλοι μαζί απέναντι στον Τουέιν.

Ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει; Ποιός είναι ο υποψήφιος δολοφόνος και ποιός το θύμα ή τα θύματα; Το ρολόι χτυπάει δώδεκα φορές...

Δημοφιλέστερες