Η Ωρα Των Οπλων / The Way Of The Gun
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Δύο στυγνοί εγκληματίες, ο Πάρκερ (Ράιαν Φίλιπι) και ο Λόνγκμποου (Μπενίσιο Ντελ Τόρο) απάγουν τη Ρόμπιν (Τζούλιετ Λούις), μια «κατά παραγγελία μητέρα» για να την κρατήσουν ως όμηρο και να εισπράξουν τα χρήματα από το ζεύγος Τσίντακ που της είχε ζητήσει να γεννήσει το παιδί για λογαριασμό του. Όμως η απαγωγή αποδεικνύεται πιο πολύπλοκη από τις παρανομίες που έχουν διαπράξει μέχρι τώρα.
Ο Πάρκερ, όσο πλησιάζει η μέρα της γέννησης, αναπτύσσει αισθήματα στοργής για τη Ρόμπιν. Ένταση δημιουργείται ανάμεσα στον Πάρκερ και στον Λόνγκμποου, ο οποίος όντας ανελέητα απόλυτος, θεωρεί ότι οι συναισθηματικές παρορμήσεις του πρώτου θα τους οδηγήσουν σε μπελάδες. Επιπλέον, ο Χέιλ Τσίντακ, ο μελλοντικός πατέρας του παιδιού, ξεπλένει χρήματα για λογαριασμό της μαφίας, έχει πολλές διασυνδέσεις, και δεν πρόκειται ν? αφήσει μερικούς «ερασιτέχνες» να τον εκβιάζουν. Μια ομάδα ανθρώπων θα ενεργοποιηθεί, ο καθένας με το δικό του κίνητρο, προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτή την ιστορία. Ο Πάρκερ κι ο Λόνγκμποου θα βρεθούν αντιμέτωποι απέναντι σε μια ομάδα καλά οπλισμένων αντιπάλων, αλλά ταυτόχρονα και με τα δικά τους συγκρουόμενα συναισθήματα.
Όλοι πίστεψαν ότι έμπαιναν σε μια κατάσταση που θα μπορούσαν να ελέγξουν. Όλοι τελικά έπεσαν θύμα των προσδοκιών τους. Από την αρχή, κανείς δεν ήταν αθώος εκτός από έναν? κι αυτός δεν είχε ακόμη γεννηθεί.

Δημοφιλέστερες