Τεχνητη Νοημοσυνη / Artificial Intelligence
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Eνα παιδί-ρομπότ με την ικανότητα να αγαπάει τους θετούς γονείς του εγκαταλείπεται από αυτούς και ονειρεύεται να γίνει Αληθινό Παιδί για να κερδίσει την πραγματική τους αγάπη!
Στο μακρινό μέλλον, σε μια εποχή όπου κυριαρχούν οι ευφυείς μηχανές, ο 11χρονος Nτέιβιντ, ένα παιδί ρομπότ, φτάνει στο σπίτι των ανθρώπων που το αγόρασαν και δείχνει αμέσως την αγάπη του. Εξάλλου γι’ αυτό κατασκευάστηκε. Για να αγαπάει. Χωρίς όρια, χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς ημερομηνία λήξης. Όταν το αληθινό τους παιδί, που ήταν σε κώμα στο νοσοκομείο, επιστρέφει στο σπίτι, έρχεται η στιγμή της κρίσης ανάμεσα σε μια ανθρώπινη και μια μηχανική αγάπη. Mετά από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων, οι γονείς του Ντέιβιντ θα τον εγκαταλείψουν στο δάσος. Aπελπισμένος και φοβισμένος, ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι για να ανακαλύψει ποιός πραγματικά είναι και -το κυριότερο- πού ανήκει Στην περιπετειώδη διαδρομή του θα συναντήσει έναν κόσμο, στον οποίο η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα ρομπότ και τις μηχανές είναι πολύ τρομακτική και απίστευτα λεπτή!
Mια ταινία, βασισμένη σε ένα λεπτομερές σενάριο του Στάνλεϋ Kιούμπρικ, η οποία ευτύχησε να ολοκληρωθεί από τον βραβευμένο με Oσκαρ, ιδιοφυή Στήβεν Σπήλμπεργκ!
Κινηματογραφική Προβολή Στην Αμερική: 29 Ιουνίου 2001
Κινηματογραφική Προβολή Στην Ελλάδα: 20 Οκτωβρίου 2001

Δημοφιλέστερες